Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, November 1, 2011

:: Bos dah datang ::





dah tak bole nak berjimba-jimba lagik
harus aku banyak keja arinih
nak masuk tenet pon mesti takde mase punye



sebab-sebabnya

:

:

:


bos aku dah masuk opis arini..
dah 5 hari tak nampak muka...
eh..eh..eh.. bos aku bukan mengulau tau..
aku tau die ade kerja penting...
she is my best ever boss..


kul 10 nanti pun die ade meeting dengan supplier
pastu petang after lunch die out station lagik.. :))


walaupun bos aku takde kat opis
tapi banyak jugak task yang aku kene handle
kalau bos takde kat opis, takde maknenye aku bole senang lenang dok betenet
cume ade la mase jugak nak cuci sawang kat belog aku neh...kau ado?



jangan blues-blues
moh buat kerje moh!!
jangan maleh-maleh..




2 kengkawan khatam & cepat2 komen:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

paling best dapat tengok tudung shoppe online !!

hehehe..

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

hahaha betul kak...cati tudung syria wehhh!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin