Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, November 22, 2011

:: Harimau Muda Mengaum di Gelora Bung Karno ::

Aku memang suke tengok bola sepak..


Semangat sungguh tengok bola Malaysia lawan Indonesia malam tadi.
Nak dapat satu IBU EMAS...walau secara keseluruhan Indonesia memang dah dapat seratus lebih pingat emas.
Memang sah die Juara Keseluruhan dengan pungutan pingat emas terbanyak..


Masterchef Malaysia pun aku tak tengok malam tadi..
Cabaran Celebrity Chef..Ary Malik yang akan menentukan die dapat pin kebal ke tak??
Itu takpe, asterok bole ulang banyak kali..Bole aku tengok nanti..





Gambar kat atas ni, tell us the whole stories ...
Walaupun gambar kat atas tu susah nak diterima oleh 240juta warga Indonesia, namun dorang harus telan walau terpaksa..
Yeahhh !!! Malaysia Juara !!
Secare hakikatnye Skuad Harimau Muda berjaya merangkul pingat emas secara terhormat dengan menewaskan Timnas Garuda Muda..
Melepaslah Timnas Garuda Muda dengan bonus 200 juta Rupiah yang dijanjikan...
Banyakkan 200 juta rupiah.. Mahunye dapat RM 70,000 setiap sorang dapat..


Ape yang seronok tengok bola semalam??
Aku tengok bola kat dua tempat..
Sebelum masa tambahan aku tengok kat umah aje..
Lepas tu aku ngan abi kuar carik makan kat gerai kat kawasan umah.. Lapar wehh!!
Semua kedai penoh! Semua tengok bola... Aku seronok !! hahaha
Kitorang makan kat kedai Kak Midot, kawan ucu aku..
Makan nasi goreng aje dengan teh tarek....Febret tu!!
Sambil makan sambil tengok bola...
Kat sini, aura lagi terasa..Bersorak,menjerit-jerit !!
Mase penalty kick tu la yang paling aku takoot...
Tapi Inchik Apex did the good job!!
Aku yang menjerit-jerit KFC! KFC! KFC!... hahaha lantak la orang nak cakap ape kan .. :)
Kembang Dahlia Teck !!


Ayo ! Malaysia juga bisa !!

Bisa menewaskan sekaligus memalukan Timnas Garuda dihadapan lebih 80 ribu penyokongnya yang bak gelora di Stadium Utama Gelora Bung Karno ..


Tahniah Skuad Harimau Muda Malaysia !



Iklan : Sesape ade maid Indon, jangan makan bekpes pagi ni, kang ade yang mencrett!! hahaha

2 kengkawan khatam & cepat2 komen:

rahel said...

Selamat pagi Noor
apa khabar?...hehehe..
Terima kasih kerana sudi follow dapur Rahel.
Rahel kena follow balik la ni..

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

salam rahel...baik alhamdulillah..


suke tengok rahel masak2....

ok nanti ade mase rahel follow ye..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin