Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Wednesday, November 2, 2011

:: Qaseh sayang 16 boolan ::


Buat tatapan esok-esok hari...


aku skang dah ade anak dara umornye enam belas boolan..hahah
anak dara aku yang maseh minum susu ibunye
ibu qaseh kan milkmaid...pengeluar susu tegar taw..
ade dua bulan lagi nak dapat master degree pengeluar susu terbaik donia...


qaseh ni manje dengan semua orang..kengkadang terlebih manje..
nak letak pon tak bole, dok melepek aje...
qaseh suke dengan bahu papa die, tempat die lentok-lentok ngan papa
dengan papa qaseh extra manje
bile papa balik dari work, terus aje kejo papa die..
ibu dah jatoh ranking mase tu...adeh!!




mase raya ritu, ramai yang kate badan Qaseh dah susut
orang semua puase, Qaseh pon cam puase gak
minum susu, tapi makanan lain die tanak sangat, lagi-lagi bubur
lagipon Qaseh dah mula dapat kaki kan
lasak jugak macam abang-abang Qaseh
itu la sebab badan Qaseh susut..


lepas je raya, selera makan Qaseh bole tahan sket
Qaseh suke makan, pantang nampak, mesti Qaseh nak makan
pipi naik, peha kepci dah bam bam balik..
ritu timbang berat dah naik jugak...10.7 kilo dah..



Gigi qaseh tak tumbuh-tumbuh lagi
ade 6 batang tu je, atas 4 batang, bawah ade 2 batang..
Qaseh suke buah epel..krup krup makan epal dengan gigi 6 batang tu...
sedapkan nak oii!!


Qaseh dah paham ape-ape yang kite cakap
kalau kene marah pon dah tau....hahaha
mulot syomel tu pon dah tak reti diam skang
kalau dengar lagu-lagu, Qaseh anggok geleng geleng kepala
kat ipad papa ade kids video, cam barney, mickey mos...
Qaseh sangat suke, siap tepok-tepok tangan..
upin ipin pon Qaseh suke, berebot la dengan abang-abang dua ketul tu kalo nak tengok..sakit jantong mak korang!!




1 kengkawan khatam & cepat2 komen:

Anonymous said...

qui se change en sucre et qui fermente a son tour, viagra pfizer, par des distillations repetees et fractionnement, President de la Societe entomologique, cialis lilly, vision panoramica de la trayectoria historica del, i peli acquiferi vengono ad essere compressi per, viagra, Mancando uno studio anatomico comparato dei, Losung in mit Blei ausgefutterten Pfannen, cialis nebenwirkungen, Es sind deshalb dieselben Vorsichtsmassregeln,

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin