Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, November 25, 2011

:: 2012 punye plan ::




Salam Jumaat semua ye...
Arini aku pakai Jubah kaler meroon...
Sampai je entrance opis, kakak front desk tu tegur " Nampak macam ustazah arini.."
Aku senyum leret aje...Alhamdulillah sejuk pepagi jumaat ni..
Jumaat memang hari yang barakah kan..Syukur..


Bos aku dah balik dari bercuti panjang sangat... hahaha
Kul 9 pagi die sampai opis..stended mendet la kalo bos.. :))
Aku tengah bekpes nasi goreng cili api, pedas weh..sodap!!
Bos aku yang kecik syomel tu masuk bilik..
"Harum bau, u makan ape, nasik lemak ke?"
" I makan nasik goreng aje "


Sedang-sedang aku makan sambil jalan-jalan kat belog korang-korang semua
"Nita, u kene buat planning untuk IQA 2012, bla..bla...bla..."
"Ok..ok..ok..ok" aku mampoo jawab itu je.. :))
Erm planning segala mak nenek tu aku memang dah siapkan mase die cuti...
So, jap lagi aku ade discussion dengan bos syomel aku ni pertaining the 2012 audit plan.. siap la ko nita..:((







Uiihh awal-awal tahun aku dah assigned to attend Lead Assessor Training..
Lima hari tak masuk opis... Tengok yang aku higlighted.. 9-13 Januari 2012..
Mujur la kat SIRIM Shah Alam aje, takde la kene OS jauh jauh...
Aku akan ibu menyusukan anak yang tegar mengepam susu...hahaha
Tapi kalau kene OS jugak, kene rancang elok-elok..
Doa-doa dipermudahkan segalanye aje..

Ameen..

Ameen..



2 kengkawan khatam & cepat2 komen:

kakchik@ella said...

ISO training? Training yg paling saya tak suka. Bisa zzzz .. time tu. Paperworknya?? Ishhh .. lagi la haru biru. BTW, Selamat Bekerja.

Puan ApasH said...

saya lama gile dah tak gi training..
Saya kalau OS jauh jawabnya angkut anak sekali la...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin