Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, November 11, 2011

:: 11.11.11 ::





11.11.11 @ 1111 am...



banyak bersusun no. 1 kan..syantek...
nombor yang paling ditunggu-tunggu untuk tahun 2011..



hari ni mesti ramai yang awal-awal dah cop nak buat tarikh nikah kawen
malam ni lepas isyak tok kadi satu malaya kene obetaim la nampaknye..
kalo kat masejid-masejid tu berator panjang la bakal-bakal peranten
berlumba-lumba la korang nikah sebelum 12 malam...
nak dapatkan no cantek kan...



bagi femfuan yang preggy dah cukop bulan..
maybe ade masalah, dokter plak sajes for ceaser..
korang bole la pilih tarik arini untuk belah perot tu..
ofkos penuh dewan bedah hospital harini...
mak-mak semua nak bersalin ceaser.. hahaha
IC anak-anak korang mesti cenggini 111111 -xx- xxxx...
yang boleh bersalin normal, kalau boleh push, korang push la sampai keluar baby tu..
yang dokter dah induce, tapi tak bole nak bersalin jugak, bole kot mintak c-ser..hehehe


bagi aku takde ape pon yang special arini ...its just a number...enaff!!




1 kengkawan khatam & cepat2 komen:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kenapalah tak terpikir date ni masa kawen dulu ek ?

hehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin