Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Saturday, May 30, 2009

.:: Balik Ke Kampung Halaman::...

...::: SALAM TENGAHARI SEMUA :::...
Kami sekeluarge nak balik kampung...erm balik kampung abi di Kota Bharu..perjalanan yang jauh akan ku tempuh...mebi dalam 8-9 jam...what a loung journey!! yela dah ada anak2 ni kena la slow2 sket..mesti 2 /3 kali berhenti jugak..aqil aqif takkan tahan duduk lame2 dalam car seat..kalo die tdo pun takde la lame pun..sekurang2nye 2 jam je...mesti akan berhenti jugak...biasenye akan berhenti di Gua Musang dan Kuala Krai..
Pastinye perjalanan kali ni lebih mencabar aku...mintak2 aqil aqif behave ye sayang...but from the previous experience, both them mmg behaved..tido, minum susu, tido balik..kalau berjaga pun, die meleyan perasaan then tido semula...senang sket ibu..yela kena jage due org kan..papa dah tentunye kene concentrate on driving...Ya Allah permudahkan la perjalanan ku ke rumah ibu mertua ku.....ameen..
Baju dan barang keperluan aku tak packing lagi..mungkin ahad ni kene packing sket2..tentunye barang2 aqil aqif la yang diberi keutamaan...ibu n papa ala kadar jek..hehe
erm..aku pun dah tak sabar nak balik kanpung ni...last balik aritu raya haji tahun lepas...lame jugak tak balik...dekat 5 bulan...balik sane nanti, tentunye aku akan memborong kain untuk buat baju raye...raye nak dekat ni weh...heheh :p
itu saje la...nantikan update lepas balik dr kampung nanti...ok Till now....Can Cin Cau...
Notes : nak balik cepat, nak g Poney WH sales...Jom ramai2 pegi ek..



1 kengkawan khatam & cepat2 komen:

Fara_Adura said...

Selamat pergi dan balik yer..berhati2 d jalan raya.Fara pon baru balik dari kampung neh..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin