Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, May 8, 2009

.:: Lunch @ Secret Recipe ::.

...::: SALAM UKHUWWAH SEMUA :::...
Cite ni smlm punye cite...saje nak post entry ni, at least buat kenangan..Lunch kat SR semalam sbb nak belanja colleqgue yg nak resign..isnin depan die resign..so kitorang share2 la blanje ezee ni..so decided mkn kat SR aje..sume enjoy dgn foods yg di order...kitorg berempat (aku,kak ina, laili & dekja) + ezee..

untuk ezee, semoge haapy keje kat tpt baru nanti...jgn lupe kat kawe deh..mu kelik kedai lalat goyak kat kawe..buleh g umoh mu nanti...heheh mu nikoh jange lupo kawe ya...
ok moh le layanzzz piccaz yg tak seberapa ni...dah lapo tak banyak yg sempat snap...hehe




.:: aku tatau nape dh byk x upload 2 piccaz ni , die still tertonggeng..huhu geramnye!! ::.
.:: ezee, laili & dekja::.



..:: nengok le sis rina, khusyuq bebeno dgn novel baru die tu, mknn dah sampai pun tanak pandang...hehe ::..


0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin