Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Thursday, May 21, 2009

.:: Yeahhh...hubby balik arini ::.

..::: SALAM BUAT SENDAH SURIA, SINAR YG MEMBAWA CAHAYA :::..
Yahoooo!! my belurved abi balik arini...sonok nye arini...buat keje pun dah maleh ni...tak sabo2 aku nak tgu kul 5 nanti..nak cepat2 cabut...abi dah order awal2, die suh aku amik kat airport..at the moment i am writing this post, maybe die tgh check in kat airport kot..hehe imaginasi aku ni terlebih sudah...wahaha...aku mmg dah tak sabar2 nak amik abi....moga abi selamat sampai..dan aku selamat dalam perjalanan ke KLIA nanti..ameeen....
***aqil aqif tentunye yang paling excited bile jumpe papa nye nanti...dorg mmg dah rindu sgt2 kat papa tu...sampaikan kalo aku sebut "papa", due2 dok pandang pintu..dorg ingat papa dorg dah balik...alahai...kesiannye anak ibu ni...tunggu ye sayang...nanti ibu balik dgn papa...papa ade survenir utk aqil aqif tau...hehe***



Note : Kak rina dah selamat ke mid valley..J card day kan..huhu she's so excited dgn sale2 nih...siap amik half day leave tu...akak...akak...




2 kengkawan khatam & cepat2 komen:

ibu_umairah said...

oooo cik abg balik yer......!!!wah ni mest nak wat keje pun dah tak sempurna nie....heee.heee

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

to ibu umairah...

hehe hehe..yela dah rindu dah...aqil aqif tu ha lagi rindu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin