Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, May 22, 2009

..:: Ole-le dari Bangkok ::..


...:: SALAM BUAT SEMUA..MOGA KITE DIRAHMATINYA SELALU::...


"Rindu sudah terubat"..hehe ayat cintan cintun ni..itu yang dapat di nyatakan...wahaha jiwang qaratzz.. Alhamdulillah abi dah pun selamat sampai ke pangkuan aku..keh keh...jiwang lagi..

aku cabut dr opis semalam kul 5 suku camtu..sampai airport kul 6...abi pun da siap2 check out..dalam perjalanan ke KLIA tu, aku tanye abi ade check tak untuk influenza H1N1 tu..abi kate ade.tapi takde details la sgt dorg check, just to check body tempreture je... abi kate die tgk jugak arrival dari mane kan..maybe the originated country of influenza kot..esp europe la...

bile nampak abi kat gate 4, hatiku dah riang gile..macam la bertahun2 tak jumpe kan..ntah excited sgt aku ni...sampai je kat gate 4 tu, abi dah senyum2..abi pun dah tak sabar2 nak jumpe aku kot..hehe abi masukkan luggage kat bonet keta..aku salam abi..waa syahdunye time tu..hehe pastu kitorg teruskan perjalanan ke sg buloh...mase ni lah, mcm2 cite2 kuar...mcm bende abi btau ngan aku.."Bangkok mcam ni lah, macam tu lah, itu lah, ini lah, tukar duit kat bangkok mahal la, minyak kat bangkok mahal la, highway kat sane kat atas je takde kat bawah, LG bangkok keja 7 hari seminggu 7 pagi sampai 7 malam la, kat bangkok tak nampak bukit pun, tanah rate aje... dah 4 ari tak mkn ayam dan daging la "dan mcm2 lagi lah....terlampau byk yg abi cite..sampai tak sedar yang kitorg dah sampai kat sg buloh..sampai kat umah dah kul 7 suku...b4 reached home, kitorg singgah kat kedai nasi kukus..tapau nasi kukus ayam dara tu..seksi nye name nasik ni..hehe
ape yg aku pelik, sampai je umah, aqil aqif buat tak tau je dgn papa die...buat dek je budak2 comey tuh..tak de suprise pun..keh keh tp bile dah lame2 tu baru la nampak kemanjaan yg terserlah tu..haiip!...dah tak nak dgn ibu ye...takpe ibu bagi chance....hehe


.:: Brooch for me ::.



.:: Fridge Magnet : ade byk, tapi dah kene sambar awal2 ::.


.:: Aqeef dgn baju baru..Tuk Tuk..

..:: Aqeel pun ade baju Tuk-Tuk ::.












3 kengkawan khatam & cepat2 komen:

Fara_Adura said...

Wahh..bestnye dapat benda free kan..hehehe..suke2..:D

Ummi Salsabila said...

wa..bestnye.mcm2 ada..comelnye tshirt tuk tuk tu..;p

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

to Fara
siape tak ske dapat mende free ka..hehe mesti sume org suke


to ummi salsabila
tula macam2 ade..tak sangke lak hubby beli byk camtu..org lelaki biasenye tak pandai nak borong2 ni...hehe
comel kan tshrt tu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin