Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, May 8, 2009

..:: Congrats to Asma & Razi ::..

..:: SALAM TERINDAH BUAT SEMUA ::..
Congrates to Asma & Razi on your new baby born on 7th May 2009 (UM Medical Centre)..Its a lil princess....May ur lil princess lite up your life every day...Wish u, to be a greatest Mama & Papa to SARAH ADRIANA...welcome to the club yee...

..:: SARAH ADRIANA :: cute lil princess to asma & razi ::...:: Geramnye tgk pipi bambam adriana nih...tak sabar nak jumpe ni ::.


asma & razi ni my best buddiest mase sekolah dulu...till now kitorang maseh lagi kukuh dengan persahabatan yang dibina..alhamdulillah...asma & razi juga class mates aku yg sgt gile2...time main kite main betul, time blaja kitorg blaja betul..syukur sgt, skg kitorg sudah 'jadi org' dan berjaya dlm pelajaran dengan acuan masing2 dan bahagia dgn org yg tersayang...semoge ikatan sillaturrahim ini kekal sampai bile2.."kawan sampai mati"...itu kate2 yg aku pegang..amin..

1 kengkawan khatam & cepat2 komen:

MeL said...

arr, sukenye tgk newborn baby. wangi je. congrats kat ur fren ;) anyway mummymiqael, i xdpt baca yg u tulis sbb header pic yg ats tu bsr sgt. ke sbb i x pakai mozila firefox? hmm..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin