Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Monday, May 25, 2009

..:: Breakfast for Aqil Aqif ::..

...:: SALAM SEJAHTERA BUAT SEKALIAN ::...
sabtu lepas aku bangun awal...bole buat bfast untuk hubby and aqil aqif...hubby aku gorengkan calamari dan bancuh air oligo cocoa...untuk aqil aqif aku gorengkan alphabet fries ni...so cute and yummey...dah tentunye aqil aqif paling suke...makan sket, pastu main yang lebih...alahai anak ibu...alphabet fries ni aku beli kat Giant kota damansara...hubby yang mule2 jumpe, so aku pun terus je grab...sbb abi tau akulah org yang paling excited kalo jumpe bende cute2 camni..hehe



:: AQIL AQIF MIQHAEL ::ibu yang susun atur alphabet ni..so cute kan..
Notes : aku skg tgh cari pasta (macaroni) yang ade bentuk huruf jugak...ade tak sape2 yang penah jumpe..pls advise me okey...



7 kengkawan khatam & cepat2 komen:

MeL said...

comelnye fries alphabet! first time i tgk. klu ice cube tu pnh tgk jgk..ur twins mesti suka kn. i pn suka benda cute2 mcmni. lg pn budak2 pn happy je, bole learn skali..gud2! pasta xpenah jumpa lg..

Elyn said...

i pun ske gak fries alphabet ni!! cam menarik je nk mkn apa lagi budak kecik heehe

Ummi Salsabila said...

cutenye fries aplhabet ni.msti ur twin suke kan.nak cari gakla.kt shah alam xde ke?huhuhu

Jiey^Mien said...

Comelnya!! Agak2, dah bley bagi Ian makan ke ek??

Ina said...

aku penah jmpa skali je pasta alphabet tu. tu pn jmpa kt jepun ni huhu

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

to mel :
mmg kiut miut kan..my twins mmg suke sgt..tak semapt2 nak makan..hehe ya they learn sumthing..

to elyn :
kalo kite dah suke and excited ape lagi budak2 kan..dorg la yg paling suke..sonok tgk dorg makan..lagila my twins ni berdua kan..leh passing2 lagi fries tuh..hehe

to ummi salsabila :
cube la car kan giant shah alam..mane tau ade kan..mmg kiut sgt..nanti u bagi aufa makan ye...mesti die suke...sbb isi die lembut je..

to jiey :
so cut kan fries ni...ian dah bole makan...dah setahun kan boboy ian tu..made sumthing differ than other meals kan..ape salahnye kan jiey..nanti belikan utk ian ye...

to ina..
tula na aku tgh carik ni..coz ade my fren kat frenster penah buatkan anak die macaroni alphabet..tu yg excited nak carik sgt2..kalo jumpe mmg amik je terus....

izza said...

pasta tu izza ada blikan tuk irdina dulu2 masa dia start blaja mkn (size dia kecik sgt sesuai tuk 6-12 bulan lar) brand heinz, dalam kotal color merah. tu kat JJ byk lar. x pun klau g cold storage pun ada gak tapi dalam plastik makaroni biasa tu, x igt la brand apa tapi cheaper than heinz....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin