Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Wednesday, May 20, 2009

.:: Food Review : Bubba Gump Shrimp Co. ::.

...::: SALAM PEMBUKA BICARA BUAT SEMUA :::...

sehari due ni takde mood sangat nak post entry...no idea..tapi tadi belek2 pict kat LGKF750 a.k.a my LG SECRET phone tu ade pict mase hang out last weekend..so the idea then come out what to be posted here..
ari sabtu lepas, a day before abi g bangkok...lepas je abis training kat ofis, dalam kul 3 camtu aku terus balik umah dan siap2 aqil aqif, terus je pegi..sbb awal2 lagi mase dalam training tu aku btau abi nak gi hang out after balik training..abi pun tak kisah, ok katenye..aku pegi dgn adik & ucu aku...
at first aku cdg nak gi subang parade sbb terigin nak makan kat Manhattan Fish..last2 abi kate malas nak ke sana...nak g yg dekat2 je...so kitorg pun tukar plan, g la ikea + ikano + the curve..as usual, my top 5 hangout location..keh keh..sbb kat ikano pun ade Mahattan Fish Outlet tu..
time tu pun perut kenyang lagi..ye la kat ofis mase training ade provided lunch..makan nasi kukus ayam dara...wahaha sgt la sedap..hanye RM4.50 sebungkus... kak rina yg introduced and suggested nasi kukus tu kat HR...so, taknak makan yang berat2 la...
lepas g ikano kitorg ke the curve..pastu adik aku kate Manhattan fish takde la best sgt...pikir2...tukar lagi plan..aku pun dah lame teringin nak masuk kedai yg banyak Udang ni...hehehe so ape lagi , here we come the BUBBA GUMP SHRIMP CO. RESTAURANT..so enjoy the pict taken...


.:: Bourbon Baramundi : I like this ::.

.:: Garlic Bread , ciputnye 4 ketul jek ::.

.:: Garden Salad & Mango Sparkler ::.

.:: Dumb Luck Coconut Shrimp ::.Luck apenye camni, sket gile hehe ::.


.:: Run Forest Run :: Kalau tanak ape2 & sumenye ok, these sign should be displayed ::.


.:: Stop Forest Stop : If u need assistance : Turn to these board ::.







.:: My lil Munchkin : Aqeef ::.

.:: My lil Munchkin : Aqeel ::.

..:: Abi yang dah kekenyangan ::..


over all aku leh bagi 3.5 stars out of 5..average jek...for the first timer mcm aku ni, aku rase takde ape sgt yg menarik..tapi layanan not bad...as a judgement ,no thumbs up..hehe kejam nye aku..

0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin