Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Thursday, March 26, 2009

~~Parcel untuk Aqil Aqif~~

Si Aqil Aqif dapat parcel..hehe Sampai umah balik keja semalam , abi dah pun ade kat umah..abi btau aqil aqif dapat parcel..aku tergelak le...sebab kecik2 dah dapat surat..tapi aku dah dapat agak dari sape..parcel tu tentunye dari mama khalish..my cyber frenz..cume tak jumpe je lagi...thanks deqna..deqna ni ade baby boy jugak..muhammad khalish..kenal deqna kat frenster..hehe sampai skg ni dah ber'sms' lak...nice to know u mama khalish..
Parcel ni deqna kirim untuk bday aqil aqif..susah2 je..takpe, nanti auntie dtg bday khalish ye...


inilah rupenya parcel yg dikirim ole Deqna..




jeng..jeng..jeng.. this is bday prezzy untuk aqil aqif from mama khalish..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ermm...yang ni pulak..toys aqil aqif yg terbaru..haha abi belikan balik keja smlm...Tonka Wheel Pals Playskool : Chuck & Plas Fleet..sbb ape abi belikan truck kecik2 ni?? sbb due tige ari ni aqil aqif mmg suke main truck2 kecik...die pegang & tolak truck tu laju2..suke sgt main...tapi truck tu uncle haiqal punye..tula abi teruja sgt nak beli tonka kecik2 ni...but abi so fussy nak pilih truck ni..tanak yg tajam2 la..so yg abi beli ni mmg sesuai ages and stages nye...


Comel kan..ade 5 truck kecik2..




1 kengkawan khatam & cepat2 komen:

MeL said...

wah sonoknya dpt presents. beshnya dpt twins kan, dl i ngidam nk twins sepasang boy + girl huhu ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin