Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Monday, March 23, 2009

~~aQiF & gelagatnye~~







"Aqif...aqif duduk la sayang...jatuh nanti..,kan ibu beli carseat ni untuk aqif duduk"



"kalau aqif berdiri, nanti jatuh,..cian ank ibu kan"
"aqif duduk diam2 ye sayang"


Itu le bebelan aku kat aqif...aqif bukan tak suke nak dok kat carseat tu..yela die dah pandai berdiri skg ni...kaki pun dah kuat menapak..kat carseat pun die dah tak leh dok diam...dok sekejap dah nak berdiri..aku la tukang bebel kat die..tapi die buat dek je...aqif..aqif...tapi kalo die nak nyusu, die akan duduk elok2..minum susu sampai abis..

Aqil masih aku pangku lagi..sebab carseat aqil dah tak sesuai untuk di guna lagi...tu aku beli mase newborn dulu..mmg ade cadang nak beli satu car seat lagi untuk aqil..tgk la bulan depan kot..hehe bole kan papa..




Dah pandang blkg pulak..
Note : aqif hanye berdiri bile keta berhenti saje..heheh



0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin