Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, March 10, 2009

~~Alhamdulillah


Alhamdulillah...Birthday Bash Aqil Aqif dah selasai..dalam plan mule kul 5ptg tapi disebabkan hujan..ramai yang datang lewat..almost kul 6 ptg ramai yang dah start datang..arin and family, asma, razi, kak rina and family , wahed and family, rinie and family and others...dah lepas maghrib lagi ramai dtg..thanks to all

menu untuk bday party ni ade yang aku cater je and ade yg mama masak..aku cater nasi ayam kat pacik aku yg dok kat taman ehsan, kepong..thank u sbb last minute call..seb baik die nak buat gak..hehe mama masak meehon, agar2 and puding..my ucu and nenek buatkan kuih karipap inti daging and colourful kuih lapis. yang lain2 tu aku and mysis niza and nina yang same2 buat...mysis niza buat fruit punch yang sangat sedap..to my auntie ani, yang dok kat sebelah umah tu, thanks sebab bagi pinjam meja..3 bijik meja yg dipinjam...to my dida (a.k.a org kuat majlis) thank you so so so much from start till the end...my sis nina and niza yg tlg kemas sampai malam ( basuh pinggan2 and kemas umah aku)..

aku tak sempat gi nak upload pict bday aqil aqif...penat punn tak abis lagi..seb baik ade cuti maulud..dapat kemas2 lagi and rehat2 kat umah..ok wait for my next post...Till now..


2 kengkawan khatam & cepat2 komen:

adex-aieda said...

alhamdulillah..
dah setahun eik...
adex ni menghitung hari si kembar ni nak setahun plak.. hehe..

nanti tukau link eik...

UmmiKhayra said...

Happy 1st Years Twin.... hehehehehhe Sorry la, aku n family tak leh g... aku ada kenduri sepupu adha.. sampai ke petang pastu adha kene serang cirit birit pulak.. maybe sebab dia bantai makan koci labu yang sedap sampai 8 bijik... ekekekkekekekkeke

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin