Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, March 20, 2009

~~Ketumbit oh Ketumbit~~ Part 2


Aku terlalu byk keja sbb aku kene buat 2 keja..I am assisting Kak Rina to do all the Sales Dept stuff coz she's taking leave for 2 days..hehe so mmg btambah2 la kan...ok berbalik pasal ketumbit aku tu..mmg aku tak jd nak g klinik dlm ofis hour tu..and decided to go after office..lepas je maghrib, siapkan meals untuk aqil aqif and of coz abi..pas makan sume, terus g klinik mediveron kat damansara damai..

org tak ramai...aku register and settled evthing..kene tunggu 2 org lagi..dlm 15 minit camtu aku dipanggil masuk..abi pun masuk bawak aqil aqif skali..then aku btau doc yg bwh mate aku sakit..doc check and die kate ade ketulan kecil and not too obvious..doc suluh kat bawah mate.die kate saye bg ointment cream, ubat tahan sakit and antibiotic.

Dah sampai umah, aku terus je mkn ubat antibiotik tu 2 biji, ubt tahan sakit 1 biji and sapu ointment cream tu..nasib tak pedih..esok paginye aku dah tak rase sakit..kire ok and amat berkesan la ubt klinik tu...yahoooo no ketumbit anymore...

Till now...Can Cin Cau



0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin