Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Monday, March 23, 2009

"I want to sleep..ibu"

Jam kat dinding tu selagi tak 10.30 mlm, aqil aqif mmg tanak tdo..due2 org tu mesti nak main dulu..dorg g kat playground, main same2..sume toys aqil aqif main..paling tidak pun main sorok2 and cak2 dgn papa die..selagi mate tu tak ngantuk mmg tak abis2 main..even kalo mate dah merah pun still tak berhenti main..

tapi aku kecian tgk dorg...dh ngantuk sgt..so aku akan angkat masuk bilik, bagi susu, cerite2 ngan aqil aqif, bace doa tdo..pastu die akan tdo..

ni gelagat aqil aqif yg dh terlalu ngantuk..mengamuk2 nk tdo..tapi tak nak pejam mate gak...akhirnye ttdo sendiri...hehe..pastu abi la akan angkat g masuk bilik..aku akan buat susu..7-8 oz susu untuk menyenyakkan & melenakan aqil aqif ni..lepas aqil aqif tdo betul2..baru la selimutkan die..die akan tdo sampai esok pagi..kul 6 die akan bangun nyusu lagi..ok Till now



Aqif : dah ngantuk sgt tu..tgk la mate dah mamai

Aqif dah tdo pun..baiknye landing kat kusyen tu..

Aqil : ni baru lepas mengamuk2, merah muke punye la ngantuk

At last, Aqil ttdo sendiri..comey nye die tdo camtu





0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin