Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Thursday, March 12, 2009

~~Sekadar Coretan~~




Nothing much more to jote down here..saje suke 2 je..keje kat ofis ni pun agak banyak..sometimes it's made me rushing to do all the new task given..yg outstanding tu kadang2 tak sempat nak usik pun..keje2 kak rina pun kdg2 aku tak sempat nak buat..kadang2 kak rina siap ingatkan kat aku.."nita, update file econpile tu ye..kalo bole esok ye"..hehe ok sis..I'll do it fast..nanti kalo tak buat lagi menimbun2..nak upload pict bday aqil aqif pun tak terbuat2 lagi ni..kabel fon pun asek tak ingat je nak bawak..ish..ape la aku ni manjangnye yg tak ingat..pelupe sangat..ni nak kene makan kurma and kismis byk2 ni..haha

erm..semalam b4 going home..sempat jenjalan kat blog nini..aku bace post die..at last post tu ade cite pasal one of my best fren, suzy..nini , suzy and nita..kitorg matrix mate,classmate, roommate n oso katilmate..terutamanye sis nini yg slalu mimpi n then g katil aku n laying down beside me..hehe klakar betul la bile aku ingat2 balik...ok berbalik pade cite suzi tadi..she's now kat kampung dah (kota bharu).die balik puroposely nak bsalin kat klate..menurut cite nini, die dah warded kat hosp kb ..and dah bukak 2cm..so aku pun terus cal nini..call si nini tak angkat lak..aku terus je call suzi...seb baik die angkat..dengar suare cam org tahan sakit..pity her..and pagi tadi nini btau yang suzi dah selamat melahirkan baby boy..kul 11 malam td di hosp. kota bharu...she delivered baby boy with 3.0 kg..alhamdulillah...CONGRATS SUZY..welcome to the mummy club..aqil, aqif n oso khayra are welcoming ur lil munchkin..hi kiddo!!name pun tak tau ape lagi..nanti aku update lagi kalo dah ade name ye..suzi kate name tak rasmi dah ade..tp tak finalized lagi la tu...tak pun nak tunggu hband die balik dulu..tak sabo nak nengok apih Jr. ni..mata dah la bulat cam mama die..ok suzy..lets being supermom to ur kiddo & give him/her the best..InsyaAllah..


Till now..lotsa work load to do...can cin cau...



1 kengkawan khatam & cepat2 komen:

suzie said...

tq nita for ur wish...i'll do my bet to be a great mom like u...hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin