Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, March 20, 2009

~~Wall Bracket~~

Entry kali ni lain daripada yg entry2 seblom ni..Ni nak cite pasal my Home Sweet Home lak..saje suke suki je kan..

Minggu lepas Abi cadang nak letak LCD TV kat dinding..so aku amat2la setuju. aku yg paling excited..ekeke tanpa lengah2 kan mase, aku ajak abi g kedai elektrik..so kitorg survey2, and at last dpt yg murah and qualitynye pun ok..mule2 dpt rm 120, so abi negotiate ngan tauke kedai tu, dapatla rm 100 and come with fittings.so settled bab membeli wall bracket..aku pun macam tak bape sure je dgn name bende ni..hehe

Aku & abi ade sbb nape nak pasang hanging bar ni..Ianye disebabkan oleh beberapa faktor la..Of coz yg almost importance is for safety of our kiddo..the earliest precaution is better than cure kan.sbb aqil aqif skg dah pandai paut2 kat kabinet tv tu and tepuk2 tv.its so dangerous as the tv can fall down and tentunye akan menghempap kan..itula sbb utamanye tv tu nak dilekatkan didinding.. disamping tu, purposely it makes the space look much better.nampak cantik and sofistikated la kan..more looks to modern living..eceh..hehe

So, cube la tgk perubahan dan transformasi yg telah aku & abi lakukan..




Before ..


After..Looks smart and sophisticated.. :)

2 kengkawan khatam & cepat2 komen:

MeL said...

smart! tv xbley pusing da kn hihi ;)

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

ya mel..da dok diam situ je..puas ati sgt dgn transformasi nih..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin