Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, October 4, 2011

:: sane sikit, sini sikit ::



pasal keje ai


habis satu beban, lepas SIRIM datang buat audit..
phewww lega sangat-sangat, sampai rase dah takde keje nak buat...muahahaha
KPI dah dapat, mintak-mintak bonus berbondong-bondong la nanti..
tahun depan naik gaji lagi...hahah makcik kayo!!

timekaseh kat encik auditor SIRIM yang odit kompeni ai
takde langsung NCR untuk 3 site yang dorang odit..alhamdulillah..
tak sia-sia la ai mengeduketkan orang-orang kat plant pasal ISO neh...korang bole?
bukan senang wei nak megawarenesskan ISO...
ISO - ini susahkan orang...hahaha


pasal rambut aqil aqif


rambut aqil aqif dah panjang dan gulong-gulong
raye aritu tak potong pon
abi ai tanak potong, sayang katanya rambut cantek2
ai kate bukan nye pompuan nak simpan rambut panjang
biar punye biar..
meh teropong rambut mike bedua..


:

:

:

:



rambut anak dah gulong-gulong cam awan nano ni papa ooiii
tapi ai rase cam stylo pulak kan...
tak lepas bahu lagi...comel jugak...



kalao atok di bagi green lite, mesti dah lama atok potong neh
abi ai tak bagi potong selalu, nanti keras cam rambut askor katenye

alah ai malas nak ambik port sangat...
kalo dah serabut sangat nanti, pandai la abi ai gi kedai gunting...
tapi one thing, kalao gunting kat saloon aqil aqif suka..
jangan mak pak die yang gunting, memang la bersilat kuntau nak menteteramkan budak bedua ni..grrrr!!!



pasal harta (banyak la ko punye reta!!)


PIL dah bahagi-bahagikan tanah kat kampong
abi ai dah dapat bahagiannye...
kalau tak silap ai sorang dapat lebih kurang 1 ekar kot...bukan sekangkang kucen ye..:)
proses tukar name pun dah selesai buat mase balik raya aritu..




inilah bahagian abi...abi dapat rumah dan selebihnye tanah...
abi anak bongsu, dapatla lebih sket kot...
umah sebelah yang baru naik tu, umah abang abi..
abang abi baru dapat bertukar ke kelantan, dulu lakibini kerja kat Kapit,Sarawak
abang abi ni ustaz dan wifenye dokter di hospital kapit..
balik sini, dapat plak tanah free, buat umah syantek2...

ai rase taknak settle down kat sini..
itu perancangan ai dengan abi lah..
ai skang tengah proses nak beli rumah...mintak2 dipermudahkan..




0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin