Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, October 14, 2011

:: appraisal datang lagi ::




belum pun ujung tawon kan??
appraisal form dah sampai...
dah sampai kat boss ai, bukan sampai kat ai...


apsal la cepat sangat..
time flies and goes..huhu


semalam bos ai tanye...
"u nak bonus banyak???"
ai tak teros jawab...nanti nampak sangat gelojohnye ai kan..
ai senyum-senyum aje...tak pon jawab lagi soklan boss tu
" how bout last year?"
ai cakap dapat cammi camni sekian sekian banyak..
"ok, u will see then"....hahah tu je yg boss ai bitau...
ok bossss...ai suke taw..
situasi ni bukan mase appraisal pon, borak-borak aje.. :)


seblom cuti dipavali dah nak kene submit semua appraisal..
ade seploh hari campur tolak..
bos ai pon pun tengah pening dengan KPI anak-anak buah die...
giliran ai next week kot...kecut pewot pulak aku rase neh...:)) bukan nak masuk pekse la weii..


kalo dapat bonus lebeh ai buatkan u pavlova bosss!!!...
homemade punye taw....
ape kene mengena pavlova pulak ni?
ekceli ai tengah gigih nengok kat yutiub camne nak buat pavlova..
ngko kesah ek mak enon??? gi lah jauh-jauh....:))



0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin