Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, October 21, 2011

:: esok sabtu ahad nak buat ape? ::




ade setengah hari lagi nak koje, esok sabtu lusa ahad..cottiiii!!
esok ai tak keja..kan ai keje altenet satedei...
so ari jemahat ni rase bebonga-bonga ajew..
bos kesayangan ai pon tak masok opis arini..
dalam hati, donia ini ai yang punye taw !! engko hade mak enon ???



dalam kepala ai ni ade few things nak kene settle dua hari tu..
kalau sempat, bole buat semua bende tu
kalo non hado mase, mano yang sompek yolah..nek buek camno kan..
kito ni meranchang jo, tuhan tu yang tontukan sgalonyo..




BF - buat power pumping


tiga hari dah buat power pumping
hamboi-hamboi..berjenoh nak tunggu sejam tu..
naik kebas vontot ai duduk lelame...hahaha
jadiknye kene keep on PP lagi..tak cukop seminggu, ade 4 ari lagi adeh!!
biasenye buat kul lime setengah pagi, lepas tu terus solat subuh...heaven sesangat ai tell uols :)
harap-harap takde la ai telajak tido nanti
mase-mase cenggini je la bole buat PP, takdo orang kacau..



Serbis keta Fink - 5000 km



kat odometer keta pink rasenye dah tujuh ribu plas plas
dah eksid limit sesangat dah tu..naseb la
tapi ai tak pegi merambu jauh-jauh pon bawak keta pink tu
pegi balik opis je..alah bape kilometer sangat...
tapi dah sampai mase serbis, kene la jugak serbis kan
abi ai kate , takkan nak tunggu tecabot tayar baru nak gi servis..
sentap ai taw abi cakap cenggitu !! :(



Lipat baju bajan



minggu ni non hado mase nak lipat baju-bajan semua
ade dekat sebakol tu yang tunggu ai lipat
kene amik mase nak melipat, sebakol ko !
silap aribulan, abi yang lipat nanti..
lipat baju ni kene adekan mase jugak, kalo tak menimbon nanti..



keja-keja umah lain dah memang ade
masak-masak pon mesti kalo dah ari minggu kan
dari bekpes sampai la ke tengahari baru siap
cuci bilik air dah memang wajeb buat ujung minggu
bole menyambil mase nak mandi
takdo selera nak mandi kalo bekulat-kulat !!!





0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin