Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, September 8, 2009

:: Sunkist Jelly ::

:: SALAM SEMUA ::
Alhamdulillah, kite sume dah melebihi pertengahan ramadhan..
arini dah pose yg ke 18...
ade 11 ari lagi je tinggal..
pastinye syawal yg bakal menjelma..
hokey tak mo sonok2 sgt...
pose dulu abeskan...
cuti last wiken, dah cdg nk buat desert utk buke pose..
so..google gooogle, aku tertarik dgn desert cik wan taipei ni..
sooo yummey and tempting..
pokcik abi ku sgt la suke & senyum2 aje mase makan..
mama & 2 of my sistaz pun sgt suke....
dan ini lah hasilnye..ehehe
moh jamu mate ye....



8 kengkawan khatam & cepat2 komen:

cikwan said...

ape2 yg dibuat dari air tangan sendiri walaupon yg simple @ tidak setanding dgn masakan di hotel2 adalah lebeh bermakna untuk menjamu keluarga tersayang kan.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

lenkali kalu lebiy bawak ofis kasi KRina yer
...utk budak2 lahh... hehehe

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

cikwan :
alhamdulillah.....walau tak setanding..air tangan ni jugak yg sedap utk keluarga...hehe perasan

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

kak rina :
olo kak, nita buat 5 bijik aje...taku tak jadik...heheh nanti nita buat lebey, nita bagi ye...utk along angah & umaira..

Mummy Aqil said...

waduh...kreatif bangat.. wat daku terliur nih.... bole sy tiru..heheheee

cintaKusayangMu said...

nmpk sedap jelly tu...cmne nk wat jelly tu kak??
juz masukn jelly dlm kulit oren tu ke??

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

mummy aqil:
hehehe tula bulan2 pose ni nak mkn bende yg cantik2 and tempting...i eat with my eyes...hehe saye pon c&p je recepi tu..ape slahnye nak mencube...senang banget.

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

cintakusayangmu :

senang sgt buatnye...masukkan jelly dlm kulit oren yg telah diperah airnye...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin