Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Wednesday, September 9, 2009

:: 09.09.09 ::




Cantikkan tarikh arini....

09.09.09

a.k.a 9 September 2009..

Biasenye kalo ade tarikh cantek2 camni..

ramaile memillih nak buat ari tunang, kawen, deliver baby etc..

ade sape2 befday nye jatuh 9/9?

mesti bestkan tarikh arini...

sekali dalam seumur idop je ade nombor2 yg same ni...

erm aku ade sorg cikgu sekolah rendah dulu..befdaynye 9/9..

arini die berumur 41 tahun..

name cikgu tu, Mohd. Nor Bin Sharif..ingat lagi aku name die..

dan sampai skg jugakla aku maseh lagi contact dgn die & selalu jumpe..

sbb die pun dok area sg buloh ni....hehehe

walau cantek mane nombor pun..

tarikh arini dlm kalendar islam lagi cantek..

19 Ramadhan 1430 H..

sbb ape cantek??

sbb ade lagi 10 ari nak raye..huhu

tapi tak bermakne bole suke2 sgt..

nanti bile takbir syawal bergema...

akan berakhirlah ramadhan...yg akan kite jumpe cume setahun sekali..

itupun kalo kite maseh dipanjangkan umur dan berpeluang untuk berada di bulan mulia ini..

same2 kite manfaatkan Ramadhan yang cume ade 10 ari aje lagi ni..InsyaAllah..

::happy belated bday gak kat Cikgu Zaini Bin Muhamed (3/9 aritu..) dah tue dah cikgu ye...37 tahun dah..



5 kengkawan khatam & cepat2 komen:

cikwan said...

cam kiter ni dh lepas sumer OccasiOn tu,plan nk beranak pd date2 yg cantek je la buleh kOt..kekekkee
\
\hepi besday cikgu mOhd nOr.hihi

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

no yang cantek kan ? kalo beli plate mau mahal giler niy...hehehe
sori lari tajuk..

raya oh raya dah dekat nak raya !!

cikwan said...

tarikh ni jugak kawan saya kematian adek lelaki nyer semalam sebab xsiden ..innalillah..sedeh

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

cikwan :
inalillahi wa ila hi rajiun...
semoga ronhye ditempatkan di kalangan org2 yg beriman...al-fatihah

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

kRina:
mesti mahal ni...tapi ape nombor nye kak? 999?909?9090? heheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin