Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Saturday, September 12, 2009

:: GARDEN BARU KAMI ::

:: SALAM HARI SABTU ::
venue : my workstation
time : 11.46 am
bile tgk venue & mase tu, tentunye semasa aku menaip ni, aku di office..
mokcik keja ari sabtu..
ganti untuk minggu depan..
so dapat sambung cuti..
leave untuk raye amik 3 ari aje..
23, 24 dan 25 aje..
cukup la tu dah 9 hari cuti..
end up cite pasal raya leave..
ni nak presenting garden ku yg tak seberapa tu ...
malu nak nunjuk laa sebenonye..
rumput pun ciput2 je lagi tu..
malu2 die nak tumbuh..hehe
disebabkan ade kengkawan yg dah tak sabo2 nak nengok aku transform garden ni..
so pg tadi seblom g ofis aku amik la serba sikit gambo garden aku tu..
tula hasil tangan aku & abi..keh..keh










rase macam sememeh je lagi garden aku ni..
piccaz pun tak clear sgt...
pagi2 ade kabus kan..heheh
harus di touch-up lagi garden ku iteww..
tapi bile nengok rumput2 hijau ni..
hilang rase penat balik keja...
amat menenangkan fikiran..


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin