Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Thursday, June 25, 2009

:: TRANSFORMERS IS COMING BACK ::


:: SALAM BUAT SEMUA ::



Ade sape2 dah tgk new movie Transformers?? Dah ade kat cinema 24th June kan...Ni nak cite yg abi dapat tiket free untuk Premier Screening..means, a day before tayang kat cinema la kan (23rd June 2009)..abi dpt tiket free sbb kan LG sponser Mobile Phone & LCD TV (scarlet) dlm cite transformers kali ni..cube tgk hero tu pakai hphone LG Shine..tak caye??pegi la tgk ...hehe

Sonoknye aku..sebab aku ade gak tanye kat abi takde ke tiket2 free nk tgk transformers..mgu lepas abi dpt 2 baju tarnsformers dr LG & keychain transformers yg sgt chanteq...hehe like it...


Disebabkan cite tu tayang kul 9.30 mlm, maka aku kene la btau mama awal2...aku tak bawa aqil aqif..aku dating berdua je dgn abi..hehe naseb baik mama aku sgt la sporting...die nak jaga aqil aqif smpai aku balik...rase cam bersalah lak...sekali sekala kan, takpe kot...lagipun ni 1st time aku tgk movie sejak adenye aqil aqif..lame dah aku tak g tgk movie, last mase preggy dulu..mase tu nengok CJ7..chaow sin chee..hehe

abis movie..kul 1230...almost 3 hours...aku seperti biase, ade gak terlelap..wahaha papentah kan..bukan movie tu tak best..tapi aku mmg dah ngantuk gaban dinasor sume...ape lagi melepek la kat bahu abi..hehe abi je yg bersemangat waja...hehe wifey die tdo kat sebelah... alhamdulillah, sampai umah kul 1 pagi...mak ai dah pagi ko...aqil aqif mmg dah tdo...tapi mama btau aku aqil aqif nangis jugak mase nak tdo...mane taknye slalunye aku & abi la yg tdokan dorg..ni dr pagi sampai ke pagi balik die tak jumpe ibu & papa nye...maunye die tak cari2 dan nangis...last2 mama kate die tdo jugak...pitt aqil aqif...len kali ibu bawa aqil aqif pulak ye...

:: The Character : Optimus & Megatron ::


0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin