Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Wednesday, June 17, 2009

:: TUDUNG ARIANI ::



:: SALAM SEMUA SAHABAT BLOGGER::


erm..lame jugak aku tak mengedet blog ni..dekat seminggu..seb baik tak bersawang lagi...ade habuk sket2 je...tu yang aku "tukar baju" blog aku ni...tambahkan keceriaannye lagi..pakai baju terang2 sket...shining kate kak rina...hehe anyway thanks to Ummi Khayra..my fren yg ajar aku camne nak tkr baju blog aku nih...nanti aku banje ko ek...ngehngeh


tudung ariani..itu tajuk entry kali ni...rasenye dah ramai pakai skg..aku rase dah jadi fenomena..aku pun tak ketinggalan nak menggayakan tudung ariani ni...bagi aku ia mudah dipakai dan digayakan..it made so simple and elegant..dulu fenomena tudung bawal...skg dah ade tudung yg lagi senang nak dipakai..sarung kan aje...senang sangat...jimat mase nak bersiap..


tudung ariani rasenye bole dimiliki semua..harge berpatutan..aku dah ade beberapa helai dan skg dok sebok tambah koleksi lagi..hehe suke sgt tudung ni...kalo jumpe je warne berkenan aku mesti beli..so leh la menambahkan kale tudung yg aku ade...senang nak matching dgn baju2 yang ade..biasenye akan beli kale yg lain2...bagi ade sume kale..hehe yg terbaru aku dpt kale maroon..tu abi aku yg belikan..thanqyuk papa...abi aku org yg paling suke aku pakai tudung ni..die kate cepat nak bersiap..takde la lame die nak tunggu aku dok depan cermin...baik boss..:P

so...layan le pict aku & tudung ariani ku ini..heheh


can cin cau...Till Now..





9 kengkawan khatam & cepat2 komen:

Fara_Adura said...

Tudung ariani..ekin modelnye kan..qaseh ponok gak kan..hehe.Fara pon tingin nak pakai ariani, tp xtau nak beli mana

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

to fara...

tudung ariani ade kat butik ariani...kat Jln TAR.. kalo tak pun, yg ala2 ariani pun byk...same je kuality cume ariani mhl sgt..sbb promo die yg gempak tu..so its ur choice..heheh

iesma said...

alala...
tomeinyer..mmg sesuai sgt la ngan mummy kn?ehehh..
kenan la tgk,tomei..tomei..
:))

Jiey^Mien said...

saya mmg jakun n slow.. takde selai pun lagi tudung ariani nih.. :P

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

to iesma & jiey..

meh lo join to da club...hehe
kite pakai ramai2...senang dan ringkas..nmpk tomei je kan iesma..

FaHaNa's BloG said...

nita yeke bleh dapat 50% off untuk prada nih?

emm lagi satu saye nak caka ni cantik la awk pakai tudung tu heheh saye tak penah lagi try beli tudung kat ariani saye pakai tudung bawal biase je.. saye sebenarnyekan teringin sangat nak pakai tudung cam ni tapi saye rase tak sesuaila nita untuk muke saye huhuhuh....

tudung ariani said...

hi.. dptkan koleksi terkini floral printed from ariani di http://tudungariani.wordpress.com/
pada harga promosi n penghantaran percuma..

Dimple said...

oh ni ke tudung ariani.. baru tahu..hehe lawa..

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

to all dearest..
nita pun baru2 je gune tudung ariani...rasenye lebih senang dan jimat mase..dan sesuai dgn muke ku yg gebu tuh..heheh

to tudung ariani:
dah ade online ye...ok saye akan jalan2 ke sane nanti...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin