Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Monday, June 22, 2009

:: Happy Daddy's Day ::



:: SALAM BUAT SEMUA ::


Bulan June ni manyak betul bende nak celebrate...My 2nd Anniversary, My 27th Bday & Fathers day...


Alhamdulillah..sumenye di"celebrate" ..celebrate ala kadar aje..takde la beria sgt..tapi cukup untuk mengingati hari-hari tersebut...ok paling terbaru nak cite pasal fathers day...


21st June 2009 ...A DAY OF ALL FATHERS IN THE WORLD..HAPPY FATHER'S DAY TO ABAH & HUBBY..


As a dotter of my 'abah' and a wife to my 'abi', excited sgt nak celebrate dan meraikan abah dan abi sempena daddy's day ni..just kuar jln-jln cari makan..so 3 of abah dotter decided nak blanje makan..at first nak banje abah and abi makan satay kajang haji samuri ..kitorg pun go ahead kat R&R sg.buloh...kitorg bertolak dari rumah kul 9.30..lambat dah tu kan ..sbb b4 tu aku g beli barang dulu....campai je sane...punye la ramai manusia...pastu dengan berpuluh2 buah superbike kat situ..meriah sungguh..club superbike tu rasenye dari bangkok...gi kat stall satay haji samuri..satay pun dah abis..frust jugak..sbb aku lame dah tak mkn satay kajang...huhu ...: ( dah le kene naik highway, byr tol lagi..hehe then,.my youngest sis lak cdg nak g mkn satay kat Kg. Melayu Sg Buloh...dah sampai situ, tutup jugak...nyampah betul ..so ape lagi , kitorg terus je g mkn kat one of my family fevret seafood restaurant...Shahira Seafood..jadik la kan..janji tertunai hasrat nak banje abah ngan papa...dorg pun tak kisah..makan aje...dah org belanja kan...Picca pun tak amik..tak larat dah nak bergambar ..dah malam...ape yg penting..kite makan!..hehe


Tujuan nak meraikan fathers day ni sbb nak menghargai pegorbanan abah pada kitorg adik beradik..dan untuk my beloved hubby yg telah jd papa pada aqif selama 1 tahun 3 bulan ++...papa banyak sgt dah tolong ibu..semua, segalanya, tak ternilai..sungguh bererti pada ibu dan aqil aqif...thanks so much abi cayang...





---- Abah tersayang dgn cucu-cucunya ----





---- Papa Aqil & Aqif ----


2 kengkawan khatam & cepat2 komen:

Jiey^Mien said...

Suka tgk gambar aqil n aqif.. comel jer.. badan diorang semangat jer.. =)

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

jiey....
nita pun suke tgk ian...shumel sgt..hehe peluk cium utk ian...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin