Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Wednesday, June 10, 2009

..:: FATHER'S DAY CONTEST ::..

...:: HAPPY FATHERS DAY PAPA ::...



Hehehe ni N3 untuk contest yang dah last minute..saje nak masuk.fisrt time masuk contest ..Nampak kan banner tuh? This contest untuk father's day ...Bukan ape cume nak memeriahkan lagi pertandingan tu. Sambil memeningkan kepala juri2 nak pilih mana yang layak untyk menang. Hehehhehehe


Actually, contest ni dianjurkan oleh Mama Tisya. Bermula dari 1jun hingga 10jun ni. Last2 baru nak masuk. Boleh lagi kan mama tisya? Hehhehehe Dah jadi follower n add link dalam bloglist.




Nama Papa : AZMAN BIN HJ. ABDULLAH
Nama Anak: Muhammad Aqeel Miqhael Bin Azman & Muhammad Aqeef Miqhael Bin Azman

Aqeel & Aqeef berumur 15 bulan 3 hari (1 tahun 3 bulan 3 hari)


Gambar ni di ambil pada 30hb November 2008...mase tu umur aqeel aqeef baru 8 bulan ++...Venue gambar tu di Kidz Branded Outlet di Kota Damansara...

Papa Aqeel Aqeef mmg excited dan obsessed dgn sume keperluan twin ni...sambil beli baju sambil amik gambar...Kerna kasih dan sayangnye, ape saje yang dibuat dgn twin ,mesti nak dirakamkan gambar..walau sekeping pun sudah memadai...katanye itu saat2 indah bersama twin...anaknya itu adalah "kehidupan baru" bagi papa...dari Gambar tu , terpampar keikhlasan dan ketulusan hati papa..die lah insan yang MAHA banyak mambantu ibu utk menguruskan Aqeel & Aqeef...Kasihmu adalah sinar hidup ku...


Untuk celebrate fathers day? kami akan celebrate pada 21jun ni..memandangkan ianya hari ahad & akan buat di rumah kite yang sgt sweet tuh...ibu akan tempah cupcake dan masak2 makanan kegemaran papa...muuaahhh cayang papa...kalo tak sambut fathers day pun, bagi saye setiap hari adalah fathers day...sbb tanpa PAPA disisi , hidup ini tiada INDAHnye..PAPA adalah segalanye buat IBU , AQEEL dan AQEEF...:D


Nota: Sempat lagi nak masuk kan? Last minutes entry's & last day ni. Hehehhehe


6 kengkawan khatam & cepat2 komen:

UmmiKhayra said...

Oit... sama je n3 ko nih dengan yang aku tulis.. copy paste rrr? Hehehehhe kecuali tang tengah tu je lain.. ekekekkekke

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

TO UMMI KHAYRA..

TAK SEMPAT WEH...AKU KOPIPES JE DARI KO...KEHKEH..YG KAT TGH TU JE YG AKU EDIT SENDRI..

DAH LAST MINUTE..LEPAS SEHARI2 NAK MASUK , TAK SEMPAT...BZ LE..HEHE

norsuzila said...

bz pun mana leh tiru2...ekekeke..

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

ala suzi..aku kopipes bhgn yg tak akan dinilai oleh panel juri...hehehe

yg juri nak nilai tu yang aku buat sendrik...keh keh keh..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

pandainyer.. camni Krina pun kena blaja kopipez niy...

Dhi said...

Aawww.... beautiful names for the twins. They look so cute!

http://www.hopscotchbaby.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin