Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Thursday, June 25, 2009

:: Dah Pandai Main Football ::


:: SALAM BUAT SEMUA ::


Dah lame aku tak update perkembangan anak2 ku, aqil aqif...arini nak update sket...


Sekarang dah pandai berjalan..langkah pun dah kuat...Panjat dah pandai...bile dah panjat, dah ade skill nak turun..clever boy...Bile jalan dah kuat, nak berlari plak..tapi takde la laju bile berlari tu..gaye je mcm nak berlari...kadang2 tgk, aku tersenyum sendiri...hehe

Last weekend, abi ade ajar aqil aqif sepak2 bola..bile abi lorongkan bola kat kaki aqil aqif, due2 angkat kaki dan sepak..waaa pandainye anak ibu...abi ajar sekali je...pastu dorg suke la..siap ade gaya time nak kick ball tu...memandangkan rumah aku corner lot, aku pun cdgkan dgn abi untuk bawa aqil aqif main outdoor plak...lagi sonok kan...sambil main bola..sambil berlari-lari...huhu papa kate nak belikan pintu goal yg kecik tu..cud be more intresting...ibu pulak yg terexcited...:P
aku yg teruja sgt2...ye la mane tak excitednye, dari PREM baby, skg ni dh 15bulan++, setiap perkembangan aqil aqif berlaku didepan mata aku..tidak ade satu pun yg aqil aif skip, dari balajar meniarap, mengesot, merangkak dan berjalan...saat pertama kali melihat setiap perkembangannya, itula saat yg paling aku seronok..sangat teruja...lagi2 mase nak pandai berjalan..It was a tremendous experience for me as mother of my precious twin.. :))

Lets the piccaz tell the stories...

:: My 3 precious playing Football ::



LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin