Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Thursday, June 11, 2009

...:: HEPY BELATED 27TH BEFDAY TO ME ::..

...HAPPPY BESDAY TO ME...HAPPY BESDAY TO ME..HAPPY BESDAY TO MUMMY MIQHAEL..HAPPY BESDAY TO ME...090609..


HEHEHEHE...nak gelak guling2 dulu..ye la sbb dah 2 ari bday aku..baru aku nak post entry ni..dah belated besday dah...ntah ape2 kan..ye la aku bz yang teramat kat opis tu...tak sempat nak projek2 entry aku...masuk contest pun dah last minit..seb baik aku terpilih jugak dlm 146 contestant tu..cume takde naseb nak menang je...adat la tu kan...anyway aku saje suke suki nak mengepost entry nih...buat kenang-kenangan untuk hari lahirku yang ke 27..wahahaha dah nak sampai ke penghujung umur 20 an...ade 3 tahun lagi ni sebelum sampai angka 30 tahun...
Sebenarnya tanak bebel byk2 pasal befday ni...dah masuk 27 kali sambut bday...ade yang best ade yg tak bestnye...ape yang penting....kerjasame..hehe bukanlah...yg penting setiap ulangtahun kelahiran aku, aku sambut..biasenye ala kadar aje...ade kek, makan2 sket..itu je la..dapat prezzie kalu ade org nak bagi...ahaks..
Gambo2 pun aku tak sempat nak upload dan nak edit...nanti dah siap sume aku hapdet ye...okiess Harapan ku semoge aku jadi kanak, isteri ,ibu dan khalifah Allah yang paling sempurna...amin

.:: HAPPY BEFDAY TO MUMMY MIQHAEL ::.


Notes : Tak lupe jugak, Happy Befday to my best fwenzz UmmiKhayra...die tue 2 ari je dari aku..hikhik...May Our Frendship will Last Forever...Luv u Frenz...



9 kengkawan khatam & cepat2 komen:

cintaKusayangMu said...

hepo belated besday mama miqhael....

Jiey^Mien said...

Hepi belated befday dear.. =)

MeL said...

happy belated birthday mummy miqael! eh kita sebaya la..my birthday pn end of this month jgk hehe..

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

TO ALL DEAREST,

THANKS FOR THE WARM WISHES...

niza said...

happy belated birthday!!!!

UmmiKhayra said...

Hahahha sebabkan dah tua aku pun macam tak berapa sambut je.. hari tu g makan2 je.. hahahhaha happy birthday to u too..... Kita semakin tua woo....

Ina said...

ala aku terlepas. hepi belated besday ita! semoga pjg umur n dimurahkan rezeki n all best wishes! :D

PadNani~~{@ said...

salam nita,

betul2 terlambat nih..tp nak wish jgk^^

Happy belated befday NiTa! moga bahagia n sihat selalu di samping keluarga tercinta

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

TO uMMI kHAYRA, INA & NANI..

THANKS FOR THE WISHES...SAYANG KAMU SEMUA...

MOGA UKHUWWAH MAHABBAH INI SENTIASE SEGAR DAN KEKAL SELAMANYA..

MOGA KALIAN SEMUA BERBAHAGIA SELALU DISAMPING KELUARGA TERSAYANG..MAY GOD BLESS U ALL ALWAYS..

STAY KEEP IN TOUCH...

LOTS OF LUV..FROM ME AND MY HAPPY FAMILY...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin