Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, June 19, 2009

:: GOGGLE..GOGGLE..GOOOOGLE ::

Okey.. Tag ini dari Ummi Khayra. Lama sgt tag dalam simpanan ku. Baru sempat aku buat. Tanak Ikut UmmiKhayra punye rules..hehe tak best kan Mama ammar... hehe

Ni original rules die :Use Google image to find the answer to the questions below as rules.


1.Wish



LOVE ..LOVE is for everyone, everywhere and for every single moment ..LOVE IS INDEED, IS LIFE.

This warmest love is for you, the one that read this post..Thanks a zillion dear..

2.The City I Was Born In






I was Born in HKL, Kuala Lumpur..but most of my life was in beside Kuala Lumpur..which is Selangor...dah jadi orang selangor dah aku ni..lahir je di KL..bagi aku KL dgn Selangor tu same saje...



3.The City I Was Working In





Aku bukan keje di R&R ni...dah google google ni je yg dpt dan aku rase bole discribe the city i was working in...aku kerja di Sg Buloh..sbb rasenye sume org pun tau di mana Sg Buloh..Ofis aku bekerja dan aku juge menetap di Sg buloh...Meh la g Sg buloh...mcm2 ade...hehe nak cari bunge jom la ke Sg Buloh...


4.A Place I'd Like To Travel





Our next Vacation on 2010 : GOLD COAST AUSTRALIA...InsyaAllah..Kalu ade rezeki Aqil Aqif kite bole travel to Gold Coast ye sayang....


5.A Favourite House?


waaaa...conoknye tgk umah ni...flowery, garden view yg sgt indah...ade sungai depan umah...english garden yg best sgt tu...greenish view...


6.A Favourite Animal?

Burung ape ni ye? Inila Burung Cenderawaseh..aka Pheonix , Bird of Paradise..(siap tanye kakrina name burung ni, thanks kak)..like lagu M. Nasir Pheonix Bangkit tu..Kalo la burung ni bole hidup di bumi , pasti akan ku jadikan burung kesayangan..sangat cantik dan wangi..itu dari ape yg ku tahu la...tapi sampai arini aku tak penah nampak live lagi burung cenderawaseh ni...sape2 ade penah tgk live??




7.The People I want To Tag
Kak Rina
Ina
Nanie
Adex-Aieda
Kak e-car
Jiey - mama ian
iesma - mama zafran




2 kengkawan khatam & cepat2 komen:

UmmiKhayra said...

hahahahaaha apa yg lainnya dgn rules yg aku buat tuh? lebey kurang je sbnrnya... hikhikhik

Jiey^Mien said...

wahhh menarik nih.. nanti kita buat.. thanks for the tag.. =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin