Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Thursday, August 27, 2009

:: Iftar di Ramadhan ke 5 ::


:: SALAM RAMADHAN MUBARRAQ ::

Ramadhan kali iniaku teruja nak balik umah awal..
Sebab nak masak untuk berbuka..
Dah 6 hari kite puase..
aku mmg balik cepat aje..
kalo tak sharp2 kul 5, paling lewat pun 5 suku..
makcik cabot dah...
yela..sebnanye kesian kat bonda ku di rumah..
nak melayan kerenah si kiddoz aku tu.
mane nak masak utk berbuka lagi..
tu la aku mesti aku cabut dari ofis cepat2..
disamping tu, aku nak masak sendri utk menu buka...
bonda ku tengok2kan aje & tulun mane yg patut.
hokey untuk berbuka semalam...
inilah hasilnye dari air tangan ku..
Mee goreng black papper..
bole aqil aqif aku makan sbb tak pedas..
bonda ku sediakan pecal..sgt shedap..
mertabak & kuih tako...itu aku beli aje...


:: Mee Goreng Black Pepper ::

:: Pecal Bonda:: Kuah tak siap algi time nih :)

:: Murtabak Daging ::

:: Kuih Tako ::






11 kengkawan khatam & cepat2 komen:

Mummy Aqil said...

fuhhh sedapnya... daku terliur nih.. dah la terlajak sahur pg td. huhuuhu

FaHaNa's BloG said...

wahhhh ni yang kalah nihh.... awk ni pandai la masak sy suke la heheh....

IEM said...

wah sedapnya...

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

Mummy Aqil :
Kite pun terlajak sahur pagi td..kul 5.30 br terjaga..macam lipas kudung makan...hehe
ala masak campak baling aje..janji sedap...

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

Nana ;
ala awak pun pandai masak jugak..kite pun suke fuddiz yg awak masak..meneyelerakan ape...

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

IEM :
meh la cube...sedap tau...tak pedas..slamat puase..

Ina said...

waaa sedih tgk kuih tako tu! nak jugak! sedapnya!

Ummi Salsabila said...

sedapnye mummy! terliur ni..;p

messyremo said...

adess kak..

sy ni salah timig masuk blog ni..

dah ler gmbr makanan je..

mee tu sgt tempting kak~~

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

ina :
aku tau ko suke kueh tako..tapi kat japan mesti susah nak dapat kan..takpe ko balik mesia nanti ko hangkut byk2 tako ni..hehe

ummi salsabila :
thanks ummi..meh la cube..sedap tau..tak pedas...jgn terliur skg..nanti btl pose..

omar :
hehe..len kali masuk time2 nak buke pose nanti..takde la meleleh kan..
bulan pose ni, posted gambar makanan je la kan instead cite2 lain..hehe

cerita dewasa said...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin