Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, August 18, 2009

:: Award : Best Buddies ::

1. COPY AWARD UNTUK DILETAKKAN DALAM BLOG ANDA.


b. NYATAKAN 6 FAKTA MENARIK MENGENAI PEMBERI AWARD INI...
KAK RINA


1. Opismate aku, dok bakang aku je...so maybe die nampak ape yg aku buat kat depan..hehe
2. Suke giler soping sapang…SALE tu mmg die punye je la..

3. Dah ade anak 3 org..along, angah, umaira..bile nak nambah lagi sowang kak?
4. Orang nye sangat open minded..terus terang gile..takde simpan2 woo..
5. Pandai jahit mejahit nie..kak, bole tak nak jahit baju raye ni?
6. Suke kueh2 kampong, biskut2 raye kampong, karipap kampong haha betul tak kak?

c. SETIAP BLOGGER MESTI MENYATAKAN 9 FAKTA/HOBI DIRI SENDIRI.

1. Proud ibu of my precious twin, Aqil & Aqif…
2.Kalo aku malas masak, aku lebih suke food hunting jek..ajak abi g tempat makan yg shedap2..slalunye akan berbaloi la food hunting aku tu...
3. Skg ni aku lebih suke dgr lagu2 retro..huhu nape ntah..maybe aku ari2 dlm keta mesti dgr SINAR FM..lately suke lagu Noraniza Idris – Mengemis Rindu..
4. Suke sopping barang2 si tomei twin aku tu…minggu lepas je dah beratus2 kuar beli baju raye dorg..takpe papa yg kuar duit…
5. Suke kawan ramai2..senang kalo ade pape bende nak mintak tolong..tapi tak suke kawan makan kawan...
6. Ade suami yg sgt helpful, penyanyang, rajen sgt layan twin tu..tq abi...
7. Nak buat kek coklat namenye ”death by choc cake” utk bday abi 23 Aug ni..kene celebrate mase buke pose la nampaknye...
8. Tak suke rumah sepah2..sakit mate lorr..so aku akan pastikan umah ku sentiase kemas..hehe
9. Tak suke nak pinjam2 bende org..kalo takde buat care takde..senang cite...


PILIH 5 ORANG PENERIMA AWARD DAN DESCRIBE TENTANG MEREKA...

Aku tujukan award ni pada 5 org2 sekalian :

1. Ummi Khayra – my best fren dr matrik lg , yg sgt aktif berblogging dan sgt suke masuk Contest..heheh dan ade jugak contest yg die menang..
2. Kak Ecar – BF mummy to her Eiymann sampai umur 2 tahun...salute kak ecar ni..chaiyok2...
3. Adex-aieda – Kawan dr frenster dan blogging jugak..yg ade anak kembar gegurl yg sgt comel dan bambam...
4.
Kak Maria ..kawan blogger baru ..yg suke and pandai sgt masak...dok nun jauh di bawah bayu..
5. Zarina – kawan dari sekolah lagi..kecik2 lagi dah kenal...moh le amik award aku ni weh..

ADE SAMBUNGAN LAGIK..

e. Nama timangan – SaYang. Itu dari encik somi sajerk ye..
f. Anda seorang yang? – ceria...suke gelak2...tp kdg2 emo tu dtg gak..hehe
g. Insan yang teristimewa? – Abi, Twin & Famili...
h.Lagu kesukaan? – Skg suke lagu retro itew…heheh
i. Makanan kesukaan? – yang tempting.... yg yummeh2, yg bersih..
j.Sikap yang membuat anda stress? – bile time byk keja..pastu ade ad-hock work yg nak time tu jugak..tak reti nak sabar2 ke haaa... nak cepat buat sendri lorrr..
k. Warna kegemaran anda? – maroon, hijau…tapi baju aku cam sume kale ade..tak kisah kale ape..asal leh match dgn tudung..
l. benda mesti ada dalam beg? – purse, dowet, handphone, carkey..huhu
m. Kali terakhir anda menangis? – minggu lepas..aku demam, sakit tekak, sakit molot, sakit kepala...(nangis sbb sakit kepala yg teramat sgt)...






1 kengkawan khatam & cepat2 komen:

adex-aieda said...

ada homework upenyer.....
ti adex buat eik...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin