Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Wednesday, August 19, 2009

:: Shopping @ Ikea ::

:: SALAM SAYANG SEMUA ::
Last week gi ikea...ade sales sampai 16th Aug..
abi mmg addicted dgn barg2 kat ikea ni..
so mmg tanak lepaskan peluang kalo ade sales kat ikea ni..
ok..jln2 kat ikea,dapat la rembat brg2 yg berkenan dek hati dan of coz le murah..
tuala...alas kaki..laundry bag..bantal kecik untuk aqil aqif..dan shade untuk pendant lamp..
sume tu tak sampai RM100 pun..
okla ...agak berbaloi...

yang penting dapat beli shade baru untuk pendant lamp..
yg lame punye tu, yg putih aje..
so dah boring..kene la tukar lain..
Ape name ntah shading baru ni..
murah aje ..cume RM 20..kalo tak Rm 49.90
beli due baru RM 40 je kan..
sampai je umah...abi terus pasang..
tak sabar2 nak pasang..dah berangan2 dr dlm keta lagi..hehe
sgt comel dan cosy je...hehe
i looikke it...
cume sempat amik pict new shade ni je...
yg lain2 tak amik lagi..
ok nanti dah amik , pasti aku haplod kat sini..
kalo dah g ikea, aku pasti ke cafe ikea..
meatball yg sgt yummeh...
seafood salad yg mabeles...
hehe teringat2 di buatnye...

:: new lamp shade @ our dining room ::

4 kengkawan khatam & cepat2 komen:

ibu_umairah said...

wow shoping untuk raya ek...lawo lahh lampu itu

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

lenkali roger2 yek, boley kirim kipap kat sana...hehehe

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

to kak rina :
kat ikea takde kipap kampong kak...huhu

mummy Aqil said...

wohooo.. cntknyer lampu tersebut.. ku dah tergoda nih. mau ku g terjah ikea nih. last week g serang ikea mkn meatball gaks n beli babychair. hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin