Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Wednesday, August 12, 2009

:: Kembali ::

:: SALAM BUAT SEMUA ::
Dah dekat 2 minggu aku tak update blog aku ni..
dekat 2 minggu jugakla aku telah dilanda sakit2..
mule dari demam, sakit tekak, batuk, sakit kepala & ulser mulut..
alhamdulillah aku tak dijangkiti virus yg semakin menjadi2 ganazz nye skg ni..
cume sakit biase...
apepun aku takut jugak kalo terkena virus tu...
macam2 dah terpikir kat kepala ni...
Dlm mase 2 minggu tu jugak la, mood aku nak update blog langsung takde..
Tgk PC pun aku dah rase nak muntah pening2 semacam..
aku MC on 4th August aritu..dapatla MC sehari..
itupun aku still cam ning nong ning nong lagi..
muke aku pucat gile...
pucat2 pun aku kene gi keje jugak...
yela keja banyak sedia menunggu kat opis tu..
bayangkan la ulser mulut aku semakin menjadi2..
ulser ni la yg buat aku totally takde mood..
nak minum air pun sakit...apelagi la makanan pepejal...
sepanjang 2 minggu ni la aku tak jamah nasi...
bile masuk nasi ke dalam mulut, rasenye macam batu kerikil yg masuk..
sakit nye aku je yg rase...
pedas2 lagi la tak bole...sikit pun dah terase kesakitannye..
kalo bangun pagi, mmg aku rase down sgt dgn mulot sakit ni...
rase nak mengamok aje...
pastu pokcik abi pun menerima naseb yg same cam aku..
ape aku sakit, die pun dapat sakit yg same..
kesian tau kitorg...mmg tak bole nak bayangkan..
cume saat dan ketika ini, abi dah sembuh semuanya...
dah bole makan nasi...alhamdulillah..
sebabkan sakit ni abi dan aku dah turun 3- 5kg sorg..
tu yg bagus..tapi takkan nak menanggung sakit kan...waaaa
cume arini aku ade mood nak buat sedikit coretan...
ade cerita, tapi dah byk yg basi kot..
so nanti aku update cite2 yg terbaru jek..
alhamdulillah...aku skg ni dah bertambah sihat.
ulser di mulut aku ni pun dah bertambah baik..
semoga aku cepat2 baik dari sakit ku ni....
kini aku kembali untuk seketika...



2 kengkawan khatam & cepat2 komen:

MeL said...

sakit tu klu kena ulser dlm mulut, mmg xbole mkn langsung kan? takutlah kan bila kita demam, takut je klu kena virus jahat tu..mintak dijauhkan..

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

Mel :
tula mintak dijauhkan sume tu..
alhamdulillah...skg dah bertambah pulih...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin