Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Monday, August 17, 2009

::Food Review : Coffee Bean & Tea Leaves ::

:: SALAM BUAT SEMUA :
Arini isnin cam tkde mood la nak buat keja..
buat yg simple2 work aje...hehehe
biase la monday blues kan..:)
ok boring2 ni , ade la idea nak enteprem n3 baru la kan..
ala bukan ape pun..
jumaat malam sabtu aritu , hubby ajak minum2..wahaha
mase tu dah almost kul 10.30 malam camtu..
mase dlm keta abi kate nak g the curve..
aku pun ikut aje la..
pakai baju dari opis lagi...layan je la kan..
si somel due org tu lagi la suke..hehe
suke nak jalan2...
sbb biasenye seblom sampai umah, kene round2 dulu..
mmg riang gembira la kalo dpt jalan..
dapat jalan2 nengok lampu byk2 kat the curve tu..
sampai the curve, kitorg tak tau nak minum kat mane..
btw Glorea jeans Coffee or Coffee bean..
disebabkan Glorea Jeans nak kene menapak jauh sket..
so kitorg gi Coffee Bean aje..
dekat dgn keta..sbb abi parking kat jln depan Coffee bean tu jek.
kat situ org main parking je berderet2 depan the curve..
so cam available je nak parking kan...
hubby pun parking je la...hehe
ok kitorg order ice blended..
mocha satu...sour soup satu..
cangat cedap...yummeh..
nak amik gambar aqil aqif..
mmg la susah sgt...tanak dok diam...
piccaz kat bawah ni je la yg dpt aku amik..huhu
bergegar2 gambar...ni nak request kat abi beli DSLR neh..
bole kan papa...heheh





0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin