Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Monday, August 17, 2009

:: Sleep Tight ::

:: SALAM MONDAY BLUES ::

Aku mmg suke sangat nengok si somel twin aku ni tdo..

Bile die tdo, mase tula aku rase nak gomol2 hidung, ciyom2 pipi, geget pehe die..hehe

Semalam dlm kull 4.30 , abi ajak gi survey2 DSLR..wahaha

aku suke je..nak survey2 ni , bole shopingg...hehe

survey je dulu..tak beli pun lagi..

kumpul duit dulu..insyaAllah raye ni bole la gune DSLR tu ye papa..:P

kitorg gi SACC MAll, shah alam, survey2 kat sane..

pastu ke kompleks PKNS plak...(nantikan ape yg aku rembat di PKNS semalam) hehe

on the way ke Shah Alam, aqil aqif mmg tido aje la..

masuk je keta, dok dlm carseat masing2, 2 ke 3 minit lepas tu mesti tidonye..

sampai je SACC tu, aku pandang je belakang..

si somel aku ni tdo dgn "gayanye" tersendri..

tergelak2 aku nengok..

sangat cute tgk aqil aqif tdo camtu...

aqil aqif dah exhausted sgt la tu...

bile time kat rumah, tanak tdo, nak main aje..

padahal mate dah merah..tahan je mate tu..

tu yg bile masuk je keta, due2 terus lena...

meh kite tgk pict yg abi amik..







4 kengkawan khatam & cepat2 komen:

adex-aieda said...

syioknyer tgk aqeel & aqeef tido kat car seet...
twins adex jgn harap nak dok dalam tuh...lagi suka kalau bebas...rugi je car seat beli mahal2kan...

fazmila said...

huhuh..beshnyer ader twin..sharela pengalaman pregnant smp bersalin...teringin plak...

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

to adex :
kene biasekan dok dlm carseat tu..mmg kalo masuk keta, kene terus dok kan dlm carseat..lame2 die akan biase...kalo die merengek2 nak turun, jgn turunkan...bagi toys or susu ke...bg die leka dok dlm car seat tu..alhamdulillah , aqil aqif mmg suke dok kat car seat...

to fazmila:
alhamdulillah..experience dr preggy sampai bersalin sumenye berjln lancar...takde masalah..cume twin ni lahir pre mature je...

IEM said...

alahai comelnya twin nii tidur...
anak kita tak nak dok dalam car seat..dia lebih suka bebas bergerak...tapi bahaya tul tgk...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin