Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Wednesday, July 27, 2011

:: wordless wednesday :: kek ape pulak neh??




ai suke dengan hari kurang dengan kate-kate skang ni
cari-carik gamba yang vekenan
tepek-tepek kat sini
buat karangan sket-sket
dah siap, post kan aje..hahaha



meh teropong ape yang hado





heksyeli ni kek mase besday ai aritu..dah sebulan yang lepas
kek ni adik bongsu ai yang buat suprise untuk ai dan my twin
unsangkerebel kek ni same dengan gamba kek yang ai tepek kat sini
haha....memang same kan...



ai rase spesel gile lilin kat kek ni
jakun betul ai dapat lilin tinggi tinggi tu
tapi adik ai cakap pesen lilin tinggi ni dah lame hahaha
ai je yang out dated ...adakah?


2 kengkawan khatam & cepat2 komen:

Heartilyina said...

hi ita aku dh blk msia. nnt msg kan no phone ko kt fb aku ye. tq

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

yeay...so good..


leh aku datang umah ko raye nanti..


ok..ni fon aku...019 229 3855

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin