Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, July 19, 2011

:: advancenye anak-anak sekarang ::



sejak kecik ai dah nampak dan perhatikan
antara aqil dan aqif
memang sangat berminat dengan gajet-gajet IT


skang macam-macam inovasi keluar kat market tu
macam-macam ada kan
tau tak apekebenda tablet pc tu?


ai pun memula tak tau ape benda tu kan
abi ai kan orang IT, so ape2 yang baru sume la die tau
okey tablet pc tu yang mcm i-Pad, galaxy tab so on so on la
hoooo kalau yang tu tau la...


waaah itu incik blackberry pun dah keluar tablet pc
PlayBook...macam tertarek menarek aje...
harge RM 900++ untuk 16GB...not bad kan..


uisshhh dah melalut panjang sampai blackberry plak..


kan abi ade LG optimus Pad
aqil aqif suke sangat optimus pad ni


sebabnya abi dah banyak download apps untuk dorang
apps untuk kidz educational paling banyak download
3D games pun besh jugak
melompat-lompat main games basikal


asal abi balik keje tanye mane Pad papa
yang paling rajen menanya Aqif
die nak main game Angry Bird..


advance kan anak-anak sekarang
ajar sekali, esok2 dah tau mane apps yang die bole main dan tengok
tenyeh sane tenyeh sini dapat die main game
aqil aqif dah kenal warna
maybe die catch up warna dari words walau die dah kenal ABC
ai pun kadang-kadang tak tau mane nak tekan...





ke mana saje bole bawak tablet pc ni
saiz nya tak besar dan nipis aje
masuk dalam handbeg pon bole

makan roti nan kedai mamak pun kene bawak
sebabnya kasik aqil aqif main game
ai & abi leh makan syiok syiok :))

tapi kalo dalam kereta, ai memang tak bagi aqil aqif main pad ni
sebabnya, bahaya la kan, nanti orang percah cermin keta
yela gajet2 ni berharga skang...




0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin