Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, July 8, 2011

:: 365 hari dengan Qaseh ::



entri bulan julai ni kebanyakan entri budak syomel qaseh..
bulan julai kan bulan kelahiran qaseh :))
jangan la jemu ye dengan entri-entri si syomel saya ni..


ya hampun engko mak henon, kalo jemu gi jauh2 sane la..



jenoh jugak nak menggodek album gambar qaseh
nak cari gambar since qaseh newborn
saya buat entri ni sebab mase aqil aqif nak 2 tahun pun saya ade buat entri macam ni
kononnye nak imbas balik wajah kesayangan hamba ni dari newborn sampai la umor 12 bulan





Qaseh newborn : 2 hari umornya..bau baby saya sangat suke.. nampak tak bantal kepala qaseh yg ade itik comel kale kuning tu, itu saya bawa dari umah hahaha.. aci kan pakai sendiri punye...




Qaseh 1 bulan....dalam ext. hard drive saye tak byk gambar qaseh umor2 ni..ye la mase ni tengah berpantang, kebanyakan dalam laptop di rumah.. ini je yang ade.. ahha playgym simple dimple itu hadiah dari my BFF asma & razi untuk qaseh..tenkiyu sahabat..



Qaseh umornye 2 bulan lebih ...mase ni saye buat doa selamat & majlis cukur jambul... tengok tangan tu dah mengaut kelopak ros, diam2 die masuk mulut kelopak ros tu...nak kene babab Qaseh ni...



Qaseh dah 3 bulan...dah pandai senyum gelak-gelak bile kena agah..



Qaseh 4 bulan ...calon ustazah pilihan...hua hua...mata bulat, mulut muncung tu yang mahal...



Qaseh 5 bulan .. ramai yang kate headband qaseh ni macam bunge telor peranten... :)



Qaseh 6 bulan...dah setengah tahun..mase ni la ibu dapat "diploma" penyusuan..6 bulan penyusuan secara eksklusif.



Qaseh 7 bulan...ke mana saje Qaseh dengan headband...kat lengan pun ada...ada anak fomfuan, ini la yang paling best.



Qaseh 8 bulan..peha kepci bam bam.. oho baju ni hadiah dari kakrina...seluarnye tu yang spesel. seluar tapi ala2 skirt...syantek kan...



Qaseh 9 bulan..Selain minum susu ibu, qaseh jugak pakai cloth diapers (CD)..mase ni ade event Yellow Weekend CD kat MCDP Facebook. so gambar ni la yang dipertaruhkan..Qaseh pakai pocket CD Bamboolite...



Qaseh 10 bulan..she likes to explore new things..she loves to play with her brothers aqil aqif..dah pandai merajuk-rajuk kalo abang ambil barang2 mainan yang die suke. abang pulak memang la suke sangat menyakat. riuh rendah rumah jadiknye..



Qaseh 11 bulan...she's so cute & adorable...sape lagi nak puji kalo tak makpak die yang puji...:)) geram dengan budak ini..rase mau polok2 cium kaki die aje..


Qaseh 12 bulan??? nanti saya update mase sambut hari jadi qaseh sabtu lepas...buat kecik2 aje..berkumpul dengan famili makan-makan kek aje... :))




2 kengkawan khatam & cepat2 komen:

chinta... said...

alahai Qaseh....rindu dah terubat dah...comel sungguh dia...nak2 yang macam stail ustazah tu...mata bulatttt...pipi bambam...hheheh

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

chinta..



hahaha....dah terubat rindu ye...

biasenye gamba qaseh ade aje setiap n3...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin