Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Thursday, July 28, 2011

:: salam yang terakhir ::




masa yang dinanti-nantikan buat ai dan kelig2 semua kat opis ni sudah tiba
Sabtu 30 julai 2011, kitorang semua akan pindah ke opis baru
1 Ogos 2011 mula bekerja di opis baru

alahai berjanggut nak setahun kot tunggu projek bangunan baru ni siap

esok hari terakhir ai kat ofis lama
dua tiga hari ni sempat packing semua dokumen2 penting
fail-fail yang agak-agak tak berusik 3 ke 4 bulan tu ai obsolete kan aje
yela fail-fail kosong aje buat hape nak simpan lagi kan :P


esok jugak hari terakhir ai jadi pengepam tegar kat ofis
memula masuk kerja lepas pantang, ai mengepam di kubikel aje
lepas tu ai berpindah ke kebin belakang, dok same2 dengan bos baru ai
ikutkan aje la, bos mane bole lawan kan
kat situ tempat mengepam dah tak praibet lagi
ari-ari ai pam jugak, buat muke selambe badak
bile tengok ai dok bersila bawah meja tu, maknenye ai tengah mengepam la tu
lepas ai upgrade dari breast pump spectra 3 ke medela freestyle
ai dah tak pam kat bawah meja lagi
ai mengepam kat surau
kat surau takde power point
tula mase pakai spectra 3 ai tak bole pam kat surau


hokey-hokey panjang pulak ai cite pasal pam pim pom :)) (^_^)

:

:

:

:




Tasek new building ....skang dah kat tepi jalan , dulu nun kat hujung....
tengkiyu to my opismet (kakrina) sebab pinjamkan gambar ni


lepas ni ai tak bole la dengar komuter lalu lagi
ketapi angkot simen lalu pun dah tak bole nampak
bergegar-gegar , rase terangkat-angkat kebin kalo si ketapi tu lalu
kenangan..kenangan...


dah dapat layout opis baru
ai dok dalam bilik kat tingkat bawah..opis baru nanti ade dua tingkat..

dok sebilik dengan sape lagi kan kalo tak dengan bos ai yang very the sporting tu
siap pesan kat ai nanti jangan lupe letak potted plant kat bilik ye
kasik tengok hijau-hijau die kate
bahek bossss!!....
ai nak letak akuarium la camneh...hahahaha
mane nak datangnye 5S kalo nak letak akuarium bagai...:))


harapan masuk opis baru
opis baru , semangat baru wooo!....:))




can cin cau bandong dong!!




4 kengkawan khatam & cepat2 komen:

MamaYatie said...

wahh..pindah opis baru..mesti semangat baru berkobar2 ni..

salam ramadhan tuk mummy miqhael juga..

che'iza said...

semoga tempat baru seindah bulan ramadhan yg mulia....

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

mama yatie.

dah lame tunggu..akhirnya sampai jugak masanye.


selamat berpuasa untuk mama yatie...


salam kenal

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

che iza...


alhamdulillah..seperti yang dijangka..rase mcm dok rumah banglo..hahah


salam ramadhan ye...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin