Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, June 28, 2011

:: 4 hari lagi ::


Bagi org lain, 4 hari lagi mungkin tiada apa-apa yang menarik.

Tapi bagi anak bongsu saya, tarikh itu amat besar maknanya. Hari itu hari paling istimewa, hari lahirnya die ke dunia. Hari pertama bergelar Khalifah Allah.

4 hari lagi, hari Qaseh dilahirkan ke dunia.

Hari ibunya berjuang dalam OT, kecut-kecut perut kene belah perut. Mane taknye, Qaseh tanak dok diam, sampai songsang kat dalam perut ibu.

Lagi 4 hari juga merupakan hari PERTAMA saya menyusukan anak saya..Walau dah bergelar ibu pada 2 bujang saya, itulah detik paling manis saya dapat menyusukan. Dan saya takkan lupa waktu itu..


4 hari lagi, kamu dah 12 bulan


Petang semalam, saya dah tempah kek Princess Barbie untuk Qaseh.

Papanya tanye saya, nak beli ape birthday Qaseh nanti?

Ibu Qaseh tolong jawab untuk Qaseh “ nak I-Pad 2 bole?” - boolat mata papa Qaseh…

Saya pulak yang lebih-lebih kan

Setahun jagung baru anak dara saya ni, tapi sangat teruja dengan gejet-gejet yang papanya ada…

Pak Optimus pad tu Qaseh pandai dah tenyeh-tenyeh , berebut-rebut dengan Aqil Aqif.. tu sebab saya mintak I-Pad 2 untuk Qaseh… -alasan lagi... :))



Qaseh ade bonding yang kuat dengan saya.
Sebab Qaseh menyusu dengan saya hingga sekarang.
InsyaAllah, hingga 2 tahun dan lebih...




4 kengkawan khatam & cepat2 komen:

chinta... said...

comel nye Qaseh!!!!!!!!!!!!!!!ase nak cubit2 je pipi tembam dia tuh...eeeiiii!!!!!!!

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

chinta...


same2....nak cobit 50 sen....hahah

ederq said...

hi kak! hehe.
hi qaseh! selamat menjadi 12 bulan!
she's so so so adorable. big eyes!

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

thanks ederq...



eisya pon syomel....a big hugs to her...muaahhh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin