Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, July 21, 2009

:: Hujung Minggu ::

:: SALAM BUAT SEMUA ::


Harap2 semuannye sihat2 belaka..happy dengan keluarga tersayang..
Just wanna share ape yg terjadi dan berlaku sekitar minggu lepas ..
tanak cite byk2 sbb rase cam tak selesa.
tak selesa disebabkan aku diserang sakit tekak, batuk dan ulser kat mulut..dari ari jumaat lagi dah ade signal2 nye..
tekak aku cam rase perit2 dan haus semacam...
huhu korang sume mesti dapat bayangkan la kan...
sakitnye tuhan je yg tau...
seolah2 hilang satu nikmat...nikmat untuk merasa..waaaaa..
i feel so uncomfort dan muke aku pun dah naik pucat ni...hehe pity me!
Piccaz kat bawah ni semunye ape yg berlaku hujung minggu lepas...
We All tak pegi mane pun..
Gi Ikea & Ikano jek..tu pun sbb nak gi beli puting botol susu kat Moms Care Ikano...selain tu dok kat umah, masak2 dan house keeping..
...Ni bab masak2 akan ku hapdet di lain entry..heheh
sabtu petang tu ade org TECHNO aka KATADYN (water filter) dtg untuk buat servis..
servis punye servis, last2 die offer produk terbaru Swiss Pro pulak..
yg baru ni spare part 3 tahun sekali baru tukar..dan lagi byk kelebihannye..
so terbang la RM19** ++..setelah techno yg lame tu di trade in dgn harge RM 1300..
pokai pokcik hubby...hehe
takpe, as long air tu bersih..sume ni untuk daily use jugak..

1) Hang-out @ IKEA






2) Installation - Swiss-Pro Techno



3) Kemas PlayGround Aqil Aqif






6 kengkawan khatam & cepat2 komen:

MeL said...

mama kite pn pakai swiss pro ni klu xsilap..bl da ada anak ni, benda2 mcm ni penting kan? besar da nmpk anak2 bujang u! mummy get well soon k..

iedaLUVsham said...

alahai..comelnyer si kembar tu, lama dah ieda tak tgk dorg, dah besar eek,
Swiss-Pro Techno tu mmg bagus ek, mahal tp berbaloi ;)

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

to Mel :
ye la mel dah ade ank ni mmg kene well-hygine kan...swiss pro ni cantik..ade figure klcc..

to ieda ;
tula biarkan mahal asal berbaloi...worth for money...

AkmaFaizal said...

wah lama dh pakai swisspro ni yer...so mcm mana?ok x?masih mcari2 kbaikan water treatment ni

Anonymous said...

nak tanye.saye nak cari penapis die utk tukar.kat mane leh cari?

Anonymous said...

Saya pun guna Swiss pro dari Sejak Mak saya Guna lagi Masa tu Jenama Katadyn. Saya dah lihat Evolusi Teknologi jenama ni. Bila saya dah dewasa & bekerja, saya Terus guna jenama ni. Memang saya sgt yakin dgn Swiss Pro Katadyn. brand yg Sgt ekslusif. X Rasa RUGI beli sbb Kita Boleh trade in utk upgrade ke model yg baru, dgn pengurangan harga. Saya x risau tntg produk tiruan Di pasaran. saya akan Terus wariskan jenama rawatan air Ini Hingga ke Anak & cucu saya. SWISS PRO KATADYN Di ❤️ !

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin