Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Friday, July 17, 2009

:: Food Review :: Bangi Kopitiam ::

:: SALAM SAYANG BUAT SEMUA ::

Wooohhh...agak lame tak update blog aku ni...
dah berabuk..sawang pun dah banyak..sane sini sawang...
rase arini nak buat blog keeping sket..

lap2, touch2 up, arrange balik mane yg patut..kasi kemas balik...
bukan la semak pun rumah aku ni, sume takde tempek cite-cite baru je...
ade la cite jugak tapi masalah besar sekarang ni, pc kat ofis ni yg buat hal..
selalu je die merajuk..aku pujuk2 tanak elok jugak..
lame2 aku pun malas le nak update cite2 terbaru aku...

yg bole aku buat cume blog walking je..tgk dan bace blog dlm bloglist aku..
balas2 comment, follow blog blogger lain...jd blog hopper plak..
nak edit satu bende pun tak bole..geram gilosss...
so banyak cite2 yg aku nak update tergendala camtu je..
sampaikan kak rina kat blkg aku tu tanye, "takde cite ke dah nita"..huhu
ke'jelesa'an melanda diri...pc kak rina ok jek..
naseb baik aku tak bosan..
wahahah mane bole bosan sbb dah addicted kan...


ok la nothing much more to bebel2...today wanna update bout my food review..
one of my hubby fevret kopitiam...Bangi Kopitiam...
name je Bangi tapi yg ni one of the branches of Bangi Kopitiam..
Bangi Kopitiam yg aku maksudkan ni di Bukit Rahman Putra, Sg Buloh..
kalo tak silap aku, branches lain yg aku penah pegi dekat Bangi itself (mase tu aku g interview kat SONY Bangi)...
satu lagi kat Wangsa Maju kot...area2 situ la...

My findings of Bangi Kopitiam:
I found that the Foods kat sini so-so je...dan ade yg aku tak suke..
Meehon grg cume ade 1 ekor udang dan tauge 6 ke 7 helai...oso same with Mee Hailam...hampeh..
Foods yg goreng2 pun takde byk..
Drinks je sedap...tu la sbbnnye abi aku suke..die suke minum2 kat sini..
Harga Foods and Drinks..biase2 aje..average...
Environment : So condusive, likely oldiest kopitiam..aku suke..
Service : Average
Could give 2 stars..but no thumbs up...









1 kengkawan khatam & cepat2 komen:

RineArabella said...

a;a...tak sedap langsung..
arituh aku beli laksa johor rase hangus je lebey...
baik laa aku makan kat stall biase jerk....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin