Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, February 3, 2009

I am too excited

arini...aku xcited sgt nak customize blog nih...sbb smlm tu aku try je dulu published.lepas tu on the way nak balik umah, aku sms kat nini..aku bg die website blog aku..n aku suh die give some comments to me to upgrade and make this blog more attractive and intresting..seblum tu aku nak cite sket...yesterday kan kl cuti...so aku ingat balik keje tak de la jem..as usual mmg tak jem..pastu aku kuar ofis cam biase..dlm kul 6suku camtu...kuar je dr gate ofis..ok lagi...jln depan sket,dah jem..cess nyampah tul la jem2 nih...panjang sgt jemnye...keta penuh...ntah apasal pun aku tak tau...aku cukup bosan dgn jalan jem ni...huhu
sampai umah dekat kul 7...my twins dah siap mandi n tgh tdo...arini ade maid dtg umah mama, buat house cleaning twice a month...bole la gak...first day die datang...at least mama tak yah la buat keje byk...cume jage my twins aje...maid tu aku bayar rm10 for 1 hour working..so semalam die keje 5 jam..so i have to pay her rm 50..i think its so worth,as aku tanak mama penat, just concentrate jage my twins..mama pun kate maid tu ok,die dah biase buat keje cleaning umah ni..so aku pun agak puas hati...pastu, aku dengar suare my twins..it means he both just wake up.so ni turn aku plak jage dorg...lepas solat maghrib...seperti biase aku bagi makan kat my twin..menu mkn mlm ialah nasi yang lembut,sayur broccoli n ikan bawal putih steam..so rasenye ok kot food stuff ni...so healthy for my twins grows...tunggu hubby balik...lambat gak..dekat kul 9 baru balik...yang excitednye...aku btau hubby yang aku dah create blog..so die pun suke...hehe lepas tu aku balik umah je...dlm keta,hubby kate die nak mkn McD...sampai umah hubby mkn ..my twins pun bz body la nk mkn gak...so beli McD tadi dapat free banana pie, aku bagi mkn banana tu je...kulit pi tu aku mkn..hehe ..ok ni lah some picts my twin mkn...after that tukar baju my twin, dorg pun dah letih,terus aku tdokan...



Aqheef mamam banana pie..
Aqheel suke dapat mamam banana pie

0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin