Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Monday, February 16, 2009

~crocs punye pasal

ape yg aku nak cite ni cume pasal kasut crocs and cite2 yang berkaitan..hehe

Minggu lepas hubby baik kampung...ada hal penting family...aku tak balik same...satunye sbb hubby balik ari khamis lagi so aku kene cuti la kalo camtu..so tak jadi cuti and satu lagi sbb aqil and aqif..dorg tgh lasak skg ni...susah nak handle...so hubby balik sorg je naik bas....malam khamis tu aku anta hubby g seksyen 18 shah alam, hubby naik bas kat sane ..so bermule la tanpa hubby di sisi..huhu aqil n aqif pun cam rindu je kat papa die..sedih2...ok dalam mase hubby balik kampung tu , aku pun takde gi mane2...melayan kerenah aqil and aqif je...aku dok umah mama...bermalam sume kat umah mama...sampai ari yang ditunggu2. isnin (cuti ganti ari thaipusam)..aku pagi2 lagi dah g amik hubby...sampai je gombak hubby call, sbb mlm tadi b4 die kat kb lagi aku dah btau bile sampai tol gombak cal aku...so kul 5 pagi aku g amik hubby...sampai umah dekat kul 7...aqil n aqif tak bangun lagi...lepas aqil n aqif bangun....dorg terus merangkak pergi kat papa die...rindu sgt agaknye...yela mane penah berenggana ngan papa die...sbb mlm nak tdo mesti main dengan papa die dulu...

cuti kan 3 ari...tapi aku tak g mane2...so petang tu lepas kemas2 umah sume...aku ajak hubby hang out...kitorg gi OU...jalan2 kat sane..g FOS kids...beli jumper (sleep set) untuk aqil and aqif...g makan2...and dah dekat kul 7 lebih...so buat ape yg patut...pastu kitorg g the curve lak...saje jln2 bwk aqil n aqif...dorg suke sgt..singgah clark...nak beli kasut untuk budak 2 org ni..sbb ade satu kasut je yg leh pakai skg ni...kasut adidas bli time raye aritu.yg lain sume kasut baby2 dulu..dah tak muat la..tapi tak beli pun kasut clark tu...takde yg saiz dah stat nak berdiri...sume yg crawling je...so tak jadi beli...the curve ni agak busan sket la...sunyi sgt...so kitorg decided gi ikano.kitorg seberang je jalan tu..jalan tolak stroller aqil n aqif...ibu tolak stroller aqil, papa tolak stroller aqif..hehe kat ikano masuk branded outlet...beli lagi baju aqil and aqif...dapat sepasang sorg..untung sunggug anak ibu ni...

ok nak dijadikan cite...depan branded outlet tu ade kedai crocs...so kitorg pun jengah2 la kedai tu...window2 shopping..aku mmg berkenan satu high heel crocs ni...cantik aku suke...even high heel tapi amatlah selesa bile pakai...tgk tag price RM 209...ok la gak..aku ckp kat hubby aku nak...ide senyum je...hubby pun dah bekenan satu sandal croc ni..tapi kitorg tak beli pun sbb waktu dah dekat kul 9 lebih...dah mlm..aqil and aqif pun dah tdo dlm stroller mase tu...hubby kat e miggu depan kite gi lagi..so semalam aku g ikea and terus gi crocs..dah tak sabar ni...masuk je kedai hubby terus tgk admire sandal die tu...die jadi amik...RM 169 no discount! haha aku g yg bhgn kasut aku lak...tapi dah takde...tgl saiz yg comel2 aje...so tak dapat la aku kasut tu...tapi hubby kate nti kite gi subang parade lak...tgk kat sane...nak pujuk la tu...hmmm tak dapat la hadiah valentine..heheh takpe pastu hubby nak pujuk lagi...die belikan starbucks ice blended...
hmm tu la cite crocs aku...ni la rupenye sandle crocs hubby tu..



valentine prezzie for papa..hehe

0 kengkawan khatam & cepat2 komen:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin