Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, October 6, 2009

:: SI COMEL BERBAJU RAYA CONTEST ::

:: SALAM BUAT SEMUA ::



Tadi jalan2 kat umah kawan2 sume...
smpai ke rumah baby ibu ade contest pulak..
amat terpanggil pulak nk join contest yg baby ibu anjurkan ni....
so ini adalah penyertaan aku untuk
peserta yg aku hantar untuk contest ni ade dua org..
my twin aqeel & aqeef..
jom kite jamu mate ye...
Peserta Pertama @ KATEGORI A : My First Little Qhalefah


Assalamualaikum semua auntie2 dan frenz techik2 yg syommel semua...
Nama saya MUHAMMAD AQEEL MIQHAEL BIN AZMAN
Umur saya baru 1 tahun 7bulan :) @ 19 Bulan
Ini adalah gambar saya beraya di hari raya yang pertama di rumah atok dan nenek..
saye kene bangun pagi2..
mandi pagi2..
nak pakai baju melayu yg baru hadiah dari bu dan papa..
tgk tu saye dah ngantok..
tak cukup tido laaa..
tapi sebelum tu saye nak wish kat sume
"selamat hari raya aidifitri"
Peserta Kedua @ KATEGORI A : My 2nd Little Qhalefah

Assalamualaikum sume...
Nama saye MUHAMMAD AQEEF MIQHAEL BIN AZMAN
Saye dah berumur 1 tahun 7 bulan @ 19 Bulan
Saye suka pakai baju raya a.k.a baju melayu
timaceh kat ibu & papa hadiahkan baju yg cantik ni
bole pakai untuk collect dowet raye..eheh
'camat ayi aye cume frenz syommel2'
SO gOOD luck to myKIDs..
ALL THE BEST my cayang manje mucyuk ibu...



Berikutan Adalah cara2 penyertaan contest nih

Cara Penyertaan

Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)

Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:

Fasa 1: 23 September 2009 –15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan
Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda - dah!

Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini dah!

Membuat entri mengenai contest ini diblog anda- dah!

Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) - dah!

Sila nyatakan nama si comel dan umurnya - dah!

Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) - dah!

Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.- hokey! everything is done!
Kategori A:
Hadiah Pertama-Casual Meg daripada Gin & Jacqie-Necklace by S daripada Sherry-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop
Hadiah Kedua-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe
Hadiah Ketiga-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
Kategori B:
Hadiah Pertama-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie-Pretty Birdie Earrings daripada Niko-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop
Hadiah Kedua-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe
Hadiah Ketiga-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah MisteriTerdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (dia dili guna Google Analytics)..

Jutaan terima kasih kepada para sponsors ..Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko..




2 kengkawan khatam & cepat2 komen:

MrMrsFaiz said...

Salam ziarah,
Terima kasih link ke blog kita. Nanti kami add link akak ye.

Didoakan agar akak menang contest tu, insya-allah. :)

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

mrmrsfaiz..

terima kaseh atas kunjung balas..

insyaAllah, kalo ade rezki anak2 miqhael..:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin