Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Wednesday, October 14, 2009

:: MamaTisya Duit Raya Giveaway ::

(Sticky Mode Entry...for new entry plzz scroll down )


SALAM SEMUA…


Sape takmo duit raye kan…
So seblum due date ..cam nak bersalin pulak…hehe
Harus aku ambil kesempatan yg ade ni…
Buat entry giveaway dr MamaTisya cepat2..
Seblom terlambat kate org..
Kan menyesal lak…huhu
Lagipun saje nak memeriahkan suasana giveaway raya ni…
Jom la kengkawan sume memeriahkan suasana…

Meh kite klik kat banner bawah ni..


Syarat-syarat sgt senang & mudah :


Terbuka kepada smua blogger

Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009 --- done


MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima) --- done


Add banner di atas di sidebar blog anda --- done

Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified) – done


Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG

Sila tinggalkn nama & email anda di cni --- done

Hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak

Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin

Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti


1 kengkawan khatam & cepat2 komen:

mama tisya said...

salam..sila semak syarat no 2..kena sticky smp 14 okt entry ni smp 13 je

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin