Click here for Blogger tutorials, premade templates, free blog templates and custom blog designs »

Tuesday, October 26, 2010

:: new boss ::

selamat tengahari ...

hari ini sempat bersiaran waktu lunch...
**wink** **wink**



hari ni tapau nasik aje kat warong depan sekolah sane..
warong tu memang le full house tiap2 hari
aku tapau sebab malas nak beramai2...
dah hangiiiit dah bau warong tu



ramai benau manusia
1 bas kolej jururawat tu singgah makan situ plak
lagi la hangiiitt masyem segala mak nenek bau
aku cepat2 amik pot tapau nasik..
bungkus teh o ais laici heven satu..
pastu aku pecut balik ofis...
lega....takde bau hangiiit dah...hehe



erm kali ni nak cite pasal bos baru aku
sejak repot duty lepas bersalin
aku ade boss baru
boss lame dah takde sebelum aku kebaboom lagi



bos aku yang baru ni fomfuan
my first impression towards her
at dat moment aku tak jumpe pun lagi bos aku tu
lady boss will be very demanding, high expactation
will be very details/particular in every single-mingle things






after a month under her supervision...
jeng jeng jeng..ngeh ngeh..
:
:
:






she is very generous and intelligent lady
she teaches me a lot in technical matter
i have learn a lot from her
she is really smart in her jobs
yet very friendly...



sungguh aku tak sangka
cempedak dah jadi nangka
eh bukan bukan...
aku dapat boss yang baik camni
terbaek.....
not a typical """lady boss""
dan tak sangka jugak
she will promote me to the better level next year..aminnnn




3 kengkawan khatam & cepat2 komen:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

amiin...


jangan lupa belanja makan !

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

krina:

ololo kak...aminnnn panjang2...

mesti blanja nanti...

Hanis Azla said...

skrg ni bos lelaki ker pompuan ker sama jer.. Untunglah dpt bos yg ngam cam gitu.. All the best for next yer..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin